Τούρκικο χρυσάφι στα πόδια του Κουρμπέλη

Τούρκικο χρυσάφι στα πόδια του Κουρμπέλη

Μάιος 29, 2023 - 10:31
1 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει στα χέρια του πρόταση και μάλιστα αρκετά υψηλών αποδοχών από την τουρκική Τράμπζονσπόρ, με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου να είναι καλύτεροι σε σχέση με του Παναθηναϊκού.

Η τουρκική Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Αρκά διεθνή άσο προσφέροντας του ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ (2,7 εκατ. ευρώ στα τρία χρόνια).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και λίγες ημέρες την πρότασή προς τον Δημήτρη Κουρμπέλη, προσφέροντας του αυξημένες αποδοχές 30% σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του και από 500.000 ευρώ, να του δίνει 650.000 ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Ο «Κούρμπε» καλείται εντός των επόμενων ωρών να πάρει την τελική του απόφαση και όλα θα κριθούν στην κρίσιμη συνάντηση του με τους πράσινους την Δευτέρα 29 Μαίου όπου και θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.