Τοποθετήθηκαν τα παγκάκια στην πλατεία Άρεως (photos)

Τοποθετήθηκαν τα παγκάκια στην πλατεία Άρεως (photos)

Απρίλιος 16, 2014 - 09:58
17 σχόλια

Οι εργασίες για τα παγκάκια στην πλατεία Άρεως διεκπεραιώθηκαν, και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά όμορφο να είναι. Ήδη η πλατεία αρχίζει να αποκτά τη δική της αισθητική μετά και από τις γενικότερες εργασίες που είχαν οριστεί να γίνουν, ενώ σύντομα φαίνεται να παραδίδεται ολοκληρωμένη.

Τα παγκάκια είναι διακριτικά, χαμηλά και μαρμάρινα, ενώ μοιάζουν αρκετά με εκείνα της πλατείας Πετρινού.

Οι περαστικοί, μπορούν να ξεκουράζονται, συζητώντας, είτε προσέχοντας τα παιδιά τους που παίζουν, ενώ ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει, βοηθούν στο να ξεκουράζονται έστω για λίγο καθώς ακριβώς δίπλα είναι και το καταπράσινο πάρκο, δίνοντας στο καλοκαίρι μια άλλη νότα ευχάριστη.

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Μπράβο Ωραίες ταφόπλακες και εδώ .. Τα κανονικά , κλασικά παγκάκια δεν κοστίζουν πολύ και γιαυτό δεν τα βάζει ο δήμαρχος ? Δεν μπορεί να φουσκώσει τις τιμουλες ? Το καλοκαίρι θα σπάσουν πολλά κεφάλια τα παιδάκια παίζοντας ! Σε όλο τον κόσμο τα παγκάκια μπαίνουν περιμετρικά για λόγους ασφαλείας ...

Πότε πια θα καταλάβει ο καθένας ότι τα παγκάκια δεν τα επιλέγει ο εκάστοτε Δήμαρχος και ότι είναι προϊόντα μελετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί από ένα πλήθος υπηρεσιών μέχρι να καταλήξουν εκεί που από την μελέτη προβλέπεται... Πρώτα μαθαίνουμε και μετά μιλάμε!

Μήπως τα κανονικά , κλασικά παγκάκια αφενός σαπίζουν από τις βροχές και αφετέρου τα σπάζουν κάποιοι βάνδαλοι;

Δυσκολευει το εργο του επομενου δημαρχου. Θα τον βαλει να τα κουβαλαει στις ακρες.

Και πίστα σκεϊτμπορντ, μπράβο Οι παλιοί τι βλάκες ήταν που έβαζαν τα παγκάκια στη σκιά κάτω απ'τα δέντρα, εκτός αν υπάρχει σχέδιο στέγαστρο νο 2, στη γραμμή Πετρινού - Αρεως

Καλά, ντάλα μεσημέρι πρέπει να πας να καθήσεις στο παγκάκι; Είναι παγκάκια για χρήση μετά τη δύση του ηλίου!

Αλλο ενα θελει καθετα με το αγαλμα να μη περναει ανθρωπος για το τουριστικο!!!!!!!!!!!Μεσον πρεπει να εβαλε ο δημος για να φιαξουν αυτα μπροστα στο μαγαζι του!!!!!!!Για να μαθει να εχει γαμπρο αναποδα απο το δημαρχο!!!!!!

@Τετ, 16 Απρ 2014 - 11:37 Αυτα που γραφερε ισχύουν σε θεωρητικό επίπεδο και το γνωριζετε καλα .Που είδατε εσεις την έγκριση πληθώρας υπηρεσιών π.χ. για τα τζαμένια φράγματα στο ποταμακι της πλατείας Πετρινου?ΠΑΤΕΝΤΑ ήταν αγαπητε κυριε και οχι προιον μελέτης (εκτος και οι μελετητες είναι αλμπανηδες).Μην μας γραφετε ανακριβειες λοιπόν.

Τα παγκακια τα εβαλαν κάτω απο τα φωτιστικά σωματα στη μεση της πλατείας ,για να καθεται ο καθε δημοτης που το επιθυμεί,να διαβαζει τις νυχτες το αγαπημενο του βιβλιο....

Ο χειρότερος και πιο άσχετος αν και Μηχανικος Δημαρχος που πέρασε ποτέ απο την Τρίπολη!!!!!

πόσο άκυρη τοποθεσία τα δεντράκια μπροστά από το τουριστικό?επίσης τα παγκάκια δεν θα μπορούσαν να είναι τοποθετημένα κατά μήκος της πλατείας , κάπως πιο συμμετρικά?λέω εγώ τώρα..

Κρυοπαγήματα κώλου αποκτάς αν καθίσεις μετά τη δύση του ηλίου. Κατάλαβαν τη μαλ..... τους και θα υπάρχει υπάλληλος να δίνει μαξιλαράκια!!! Βραβείο έμπνευσης,ανοιχτής παλάμης.........

Μα μην κατηγορειτε τον δημαρχο, αφου τα παγκακια και η τοποθετηση είναι προιον μελετης. Το μονο μικρο λαθος που εκανε ο δημαρχος είναι οτι εδωσε τη μελετη σε *** και αυτος τα εφτιαξε για να απαγκιαζουν τα γιδια το χειμωνα.

Ριξε μπετο μαναρι.Αντε να το κυβισεις μετα αυτο το κατασκευασμα.Θα σου πουνε οτι εχει και θεμελια που δεν φαινονται....

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΗ.ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΓΑΝΗ.

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ. Φυσικά δεν είμαι αρχιτέκτονας για να γνωρίζω. Τώρα εάν όλοι οι προηγούμενοι είναι αρχιτέκτονες και έχουν επαγγελματική άποψη οκ. Πάντως εγώ κάθομαι εκεί και είναι μια χαρά γιατί παρακολουθώ την κόρη μου που παίζει γύρω από το άγαλμα χωρίς να είμαι αναγκασμένη να κάτσω σε καφετέρια. Μακάρι να γίνουν και άλλα γιατί νομίζω ότι το καλοκαίρι δε θα φτάνουν. Ολες οι μανάδες εκεί θα καθόμαστε.