Τον Ιούνιο θα παραδοθεί η Συνδετήρια Οδός Μεγαλόπολης (vid)

Τον Ιούνιο θα παραδοθεί η Συνδετήρια Οδός Μεγαλόπολης (vid)

Μάρτιος 07, 2016 - 18:23
2 σχόλια

Τα έργα στην  συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης θα ξεκινήσουν την επόμενη Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα και το έργο θα παραδοθεί  τον  Ιούνιο.

Αυτό δήλωσε σήμερα  στην Μεγαλόπολη , ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ενημερώνοντας τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο.

Μαζί με τον κ. Δέδε ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου αλλά και εκπρόσωποι του ΜΟΡΕΑ.

Αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις ανέφερε ο κ. Δέδες όπως έχουν αναλάβει δεσμεύσεις και οι υπεύθυνοι του ΜΟΡΕΑ για τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που σας ανέφερα. Επίσης ο κ. Δέδες έκανε μια αναφορά σε όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις ανακοινώσεις Δέδε.

Παρέμβαση έκαναν κάτοικοι από τα Περιβόλια και πολίτες που έχουν κτήματα και αγροτικές δραστηριότητες, ζητώντας να υπάρχουν σημεία που να μπορούν να περνάνε από την συνδετήρια με ασφάλεια αυτοί και τα ζώα τους. Υπενθυμίζουμε ότι από τις μελέτες που έχουν γίνει δημιουργούνται προβλήματα σε όσους έχουν δραστηριότητες πλησίον του δρόμου αφού η συνδετήρια οδός τους αποκόπτει από την πρόσβαση στα κτήματα τους.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)

Video: 

Συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης - Δηλώσεις Γ.Δέδε και Δ. Παπαδόπουλου

Συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης - Μιχόπουλος με Καρνέζη


2 Σχόλια

επιτέλους, αλλά δεν έχουν δίκιο οι περιβολιότες, γιατί εάν υπάρχει διέλευση ζώων θα γίνουν σίγουρα ατυχήματα.

Aυτός ο Πασόκος που πήγαινε για αντιβουδούρης περιφερειάρχης βρήκε δουλειά στον Σπίρτζη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.