Τον Γιώργο Παπασταματάκη στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Τον Γιώργο Παπασταματάκη στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Απρίλιος 30, 2019 - 15:54
11 σχόλια

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπασταματάκη στην Αρκαδία με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου το Γιώργο Παπασταματάκη, μια σημαντική προσωπικότητα και έναν έμπειρο γιατρό, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν πολύτιμα εφόδια για τη βελτίωση των ζητημάτων δημόσιας υγείας στην Πελοπόννησο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Από την πλευρά του ο κ. Παπασταματάκης δήλωσε «Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί πιστεύω σε αυτόν. Προσωπικά θα προσφέρω στην εμπειρία μου σε θέματα δημόσιας Υγείας».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός
Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Δελτίο Τύπου


11 Σχόλια

Μαλιστα...ώστε γι αυτο ευαισθητοποιηθηκε χτες ο κυριος γιατρος για το θυμα του σαιτοπολεμου...τον επιασε η κριση ανθρωπιας και εβαλλε εναντιον του Δημάρχου Καλαματας...

Μπραβο γιατρε.....επιτελους να και οι σοβαροι ανθρωποι....τιμή μας να σε ψηφισουμε

Τέτοιους ανθρώπους με αξία θέλουμε στον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησο για να πάμε μπροστά

Αμ, γι' αυτό σου βρώμαγε ο Νίκας, γιατρέ; Βέβαια, πώς συμβιβάζεις από τη μία να είσαι ακροατήριο του Παυλή στις προεκλογικές ομιλίες του κι από την άλλη να κατεβαίνεις υποψήφιος με τον Τατούλη, μόνο εσύ το ξέρεις. Και ο ψυχίατρος...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Μετά την Κλειώ Κ το όραμα της, έχουμε Κ τον τύπο που οραματίζεται ότι θα το παίξει Κ γιατρός.

Αγαπητοί αναγνώστες, δεν έχετε και εσείς σιχαθεί να βλέπετε διπλά σχόλια υποστηρίξεως σε καθε αρθρο είτε προς τους μεν είτε προς τους δε;

Τώρα εξηγείτε η δήλωση για Νίκα. Ο Πέτρος και οι φίλοι του...και το μηδενικό του έργο.

Με τα οράματα προχωράμε. Η κα Κλειώ έχει αποδείξει πως ξέρει, δουλεύει και παλεύει τίμια να τα υλοποιήσει. Όσα δεν φτάνει η αλεπού.........

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ......ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ! ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ , ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ .

Τα κεφαλαία γράμματα μας ενοχλούν, οι ""αυθεντίες" και οι κατά παραγγελία σωτήρες γιατροί. Πάνω από όλα μας ενοχλεί το παρεάκι, τα ανύπαρκτα έργα και τα (ψευτό)φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από τον Πέτρο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.