Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού Κοντονή - Super League

Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού Κοντονή - Super League

Μάρτιος 15, 2016 - 21:40
1 σχόλια

H επιτροπή των 6, που μπορεί όμως να μείνει με 4, θα συναντηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή μετά από επιστολή του προέδρου της Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (15/3) το ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κλείστηκε για την Παρασκευή (18/3) έτσι ώστε να συζητηθούν, μεταξύ άλλων και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια συνέχισης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο ραντεβού θα πάρουν μέρος σίγουρα οι Γιώργος Σπανός πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Γιώργος Μποροβήλος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης καθώς επίσης και εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του  έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ενώ είναι άγνωστο μέχρι στιγμής τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός ο οποίος εξέφρασε την απροθυμία του να πάρει μέρος στη συνάντηση των τεσσάρων ''μεγάλων''.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θυμίζω σε κάποιους κυρίους ότι η αποχή των δικηγόρων τους συνεχίζεται έως 28 τρέχοντος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.