Η Βόρεια Κυνουρία κερδίζει στοιχήματα και εντυπώσεις

Η Βόρεια Κυνουρία κερδίζει στοιχήματα και εντυπώσεις

Μάρτιος 16, 2016 - 07:31
0 σχόλια

Εφέτος ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απέδειξε ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να καταστεί ένας τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο, και όχι μόνο για το καλοκαίρι ή για το γλυκό φθινόπωρο. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις προσέλκυσαν πολύ κόσμο εφέτος και οι επισκέπτες τίμησαν δεόντως την αγαπημένη Βόρεια Κυνουρία, η οποία απέδειξε ότι μπορεί να πρωτοστατήσει στο κέφι και στο ξεφάντωμα της ελληνικής αποκριάς.

Έτσι, ακόμα και με τον άστατο καιρό, οι δημότες αλλά και οι πολλοί επισκέπτες χάρηκαν με την καρδιά τους τις απόκριες στα παράλια αλλά και στα ορεινά χωριά της Βόρειας Κυνουρίας και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος,Πολιτιστικοί Σύλλογοι και με την αρωγή των τοπικών φορέων, οι οποίοι δίνουν πάντοτε το «παρών» και κινητοποιούνται σε δράσεις που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου, με γνώμονα την ευχαρίστηση των επισκεπτών.

Το Καρναβάλι του Άστρους ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένο, με με ευφάνταστα πληρώματα και πολύ κέφι, ενώ και στον Άγιο Ανδρέα ο κόσμος ξεφάντωσε με τα παραδοσιακά καρναβαλικά δρώμενα, όπως και στο Κορακοβούνι, όπου το θέμα ήταν «Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα». Ο Άγιος Πέτρος διοργάνωσε δρώμενα για ντόπιους και επισκέπτες Αλλά και η «μικρούλα» μα τόσο δραστήρια Αγία Σοφία πρόσφερε στους ντόπιους και στους επισκέπτες της στιγμές κεφιού και αναψυχής.  Τέλος οι Αφανοί σε Άστρος, Παράλιο Άστρος και Μελιγού ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Παράλληλα, οι Πολιτιστικοί και αθλητικοί  Σύλλογοι έδωσαν τους καθιερωμένους χορούς τους,

Η Βόρεια Κυνουρία κερδίζει στοιχήματα και εντυπώσεις με το βλέμμα σε μια εξωστρεφή ανάπτυξη του Δήμου όλον τον χρόνο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της αποκριάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.