Την άλλη εβδομάδα ορίστηκε το Αστέρας - ΑΕΚ

Την άλλη εβδομάδα ορίστηκε το Αστέρας - ΑΕΚ

Ιανουάριος 09, 2020 - 15:10
0 σχόλια

Ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ αναβλήθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη καθώς έλαβε υπόψιν την έκθεση της ΕΛΑΣ για πιθανή ύπαρξη επεισοδίων στην Εθνική Οδό μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων που αγωνιζόταν χθές (8/1) στην Καλαμάτα.

Οπως όλα δείχνουν ο αγώνας οδεύει για την ερχόμενη Τετάρτη 15/1 ή Πέμπτη 16/1, παρά το γεγονός ότι η πρώτη απόφαση έκανε λόγο για αναβολή τουλάχιστον 10 ημερών. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ να μειωθούν οι ημέρες της αναβολής από 10 σε 5 για την διευκόλυνση της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου "να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας", όπως αναφερόταν ως αιτιολογία».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.