Σε επαφή με όλη την Ελλάδα οι ακαδημίες του Αστέρα

Σε επαφή με όλη την Ελλάδα οι ακαδημίες του Αστέρα

Ιανουάριος 09, 2020 - 16:17
1 σχόλια

Για ακόμη μία χρονιά οι Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ διοργάνωσαν τουρνουά Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη συμμετοχή ομάδων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας

Με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ και τεσσάρων ομάδων από την ελληνική επικράτεια διοργανώθηκαν και φέτος τα τουρνουά Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Τρίπολη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ήταν οι Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και Δήμητρα/ Απόλλων Τρικάλων (τουρνουά Χριστουγέννων) και οι ΠΑΣ Φλώρινα, Αθλόπολις Πρέβεζας (τουρνουά Πρωτοχρονιάς), για παιδιά γεννημένα από το 2004 έως το 2009.

Συνολικά έγιναν 18 αγώνες και ασφαλώς τα τουρνουά είχαν και ενδιαφέρον για το μέλλον, αφού δοκιμάστηκαν ποδοσφαιριστές νεαροί και εντοπίστηκαν ταλέντα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι αποστολές 50 ατόμων των ομάδων ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ, κατέλυσαν σε ξενοδοχεία της Τρίπολης, γνώρισαν την πόλη και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και αν έχετε επαφή με όλη την Ελλάδα τι κάνατε; Ποιους προωθήσετε; Αυτούς που σας έκαναν αυτά που θέλατε ,αλλά και αυτούς τώρα τους διώχνετε γιατί πέρασε η μπογιά τους οι ακαδημίες σας είναι μόνο για ημέτερους κρατήστε τες έτσι και αλλιώς για τον τύπο τις έχετε ,αλλά σας πήρε χαμπάρι ο κοσμος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.