Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κ. Μανδρώνη για Τρίπολη – Γορτυνία –Μεγαλόπολη (vid)

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κ. Μανδρώνη για Τρίπολη – Γορτυνία –Μεγαλόπολη (vid)

Απρίλιος 04, 2024 - 15:29
6 σχόλια

Αυτοψία σε έργα και συναντήσεις με δημάρχους

Περιοδεία στους δήμους Τρίπολης, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου κλιμάκιο της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης συνόδεψε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχό στην περιοδεία και έκαναν αυτοψία σε έργα που υλοποιούνται στις παραπάνω περιοχές, αλλά συνάντησαν και τους δημάρχους για να συζητήσουν μαζί τους για τα επόμενα έργα που πρέπει να προγραμματιστούν.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μανδρώνης μία μέρα μετά, έκανε έναν απολογισμό και αναφέρθηκε στα ζητήματα που προέκυψαν μετά από την επίσκεψή του στις παραπάνω περιοχές.

Όπως ανέφερε ξεκίνησαν την αυτοψία από την παλαιά Ε.Ο. Τρίπολη-Πύργος όπου και έκαναν στάσεις σε θέσεις κόμβων όπου προτείνονται παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας.

Η ασφάλεια του οδικού δικτυού είναι κύριο μέλημα της περιφερειακής αρχής, έτσι εξετάσαμε το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμβων στην Καρκαλού και στην θέση «Πλάτσα»

Ακολούθησαν τα Λαγκάδια και η Δημητσάνα με αυτοψία στις θέσεις που καταγράφονται προβλήματα καταπτώσεων από τα πρανή της Εθνικής Οδού, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, παρουσία Αντιδημάρχων, για μελέτες και ζητήματα της περιοχής.

Tο γήπεδο της Δημητσάνας θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες

Για το θέμα των κατακρημνίσεων στα Λαγκάδια, ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις και το φαινόμενο παρακολουθείται.

Στην συνέχεια, μετέβησαν στην Καρύταινα και στη νέα γέφυρα Αλφειού με την προτεινόμενη μελέτη, τη συντήρηση και την ενίσχυση να έχουν τον πρώτο λόγο και ακολούθησε το Παλαιοντολογικό πάρκο και το έργο που εξελίσσεται εκεί.

Θα γίνουν συσκέψεις για το ζήτημα της γέφυρας στην Καρύταινα για να βρεθεί η καλύτερη λύση

Στη Μεγαλόπολη, παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Μιχόπουλου και Αντιδημάρχων, ενημερώθηκε για το έργο του Γηροκομείου, για περιοχές που απασχολούν το ΣΔΑΜ, ενώ επισκέφτηκε το Αρχαίο Θέατρο, αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου η Περιφέρεια, έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Το γηροκομείο θα πάει καλύτερα από εδώ και πέρα

Τέλος για το έργο των περιμετρικών οδών πλησίον της ΒΙΠΕ ανέφερε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το έργο των κόμβων θα ενώσει τον συνοικισμό με τους παράδρομους που υπάρχουν και κατασκευάζονται

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αυτοψία σε έργα και συναντήσεις με δημάρχους για τον Κ. Μανδρώνη


6 Σχόλια

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ. ΗΔΗ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 18.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΔΗΜΟΙ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΠΛΗΠΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ.

Τι να πω; ΤΙ ΝΑ Πω ;; Αυτοί οι κομβοι 30 χρόνια έτσι είναι. Και πάντα θα τους φτιάξουν. Δεν σας πιστεύει κανένας, βασικά ούτε εσείς που τα λέτε. Κάτι άλλο , ίσως να ξέρει κάποιος ή το Πόρταλ , τις ηλεκτρονικές πινακίδες στους δρόμους ποιος τις έβαλε και τι προσφέρουν; Έχει και στου πλιατσα και πριν την καρκαλου( της οποίας έχουν ήδη καεί κάποια pixels).

O Κωστάκης! Τα βλέπεις Γιαννάκη υποψήφιε δήμαρχε και κουμπάρος του Κωστάκη? Έτσι σε πουλήσανε Γιαννάκη ο Κωστάκης και ο Χρηστάκης!

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, δεν φαίνεται έως σήμερα να επιθυμεί να πάρει θέση στις καθυστερήσεις των πληρωμών των εργολάβων που προβαίνουν σε διακοπές εργασιών. Πρόβλημα που υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες. Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, δεν φαίνεται έως σήμερα να επιθυμεί να πάρει θέση στις καθυστερήσεις πληρωμών μελετών. Πρόβλημα που υπάρχει επίσης αρκετούς μήνες. Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, δεν φαίνεται να γνωρίζει με ποιες πολιτικές πλάτες εταιρείες από την Αθήνα έχουν κάνει απόβαση στην Πελοπόννησο, ενώ ζεύει ο τόπος. Για το ΤΕΕ Πελοποννήσου απλά Πέμπτη και πρέπει να επανεκλεγεί η*

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.