Τι γίνεται με την κατασκευή ιδιόκτητου δημαρχείου στην Τρίπολη;

Τι γίνεται με την κατασκευή ιδιόκτητου δημαρχείου στην Τρίπολη;

Ιούνιος 24, 2015 - 12:16
2 σχόλια

Η ΚΕΔΗΤ μετακομίζει στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Δημαρχείο Τρίπολης και συγκεκριμένα γίνεται παραχώρηση προς χρήση στον Δήμο Τρίπολης, 374,87 τ.μ., στον Α’ όροφο του κτιρίου στην οδό Λαγοπάτη αριθμ. 45 και Αταλάντης.

Σε προηγούμενη συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Α. Κακλαμάνος, απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου και με θέματα τα οποία απασχολούν τους πολίτες.

Ένα από αυτά τα ερωτήματα ήταν και αναφορά στη μεταστέγαση του γραφείου του δημάρχου στο Παλαιό Δημαρχείο. Ο δημοσιογράφος, στηριζόμενος στις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής οι οποίες ανέφεραν ότι το γραφείο του δημάρχου θα μεταφερθεί στο Παλαιό Δημαρχείο στηνοδό Εθνικής Αντιστάσεως, ρώτησε για πότε θα αναπαλαιωθεί ο επάνω όροφος του Παλαιού Δημαρχείου καιγια πότε θα λειτουργήσει το γραφείο δημάρχου επίσης στο Παλαιό Δημαρχείο.

Ακόμη, απευθυνόμενος στον κ. Κακλαμάνο τον ρώτησε για το πότε θα γίνει το ιδιόκτητο δημαρχείο το οποίο είχαν εξαγγείλει, με τους πόρους τους οποίους θα εξασφάλιζαν.

«Ανοίγετε μεγάλα θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την υπόσταση, την υποδομή και τη λειτουργία της Τρίπολης», ανέφερε ο πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Το ευχάριστο για όλους εμάς που είμαστε συνεργάτες του Δημήτρη του Παυλή είναι ότι έχουμε έναν δήμαρχο με όραμα

Απαντώντας στα ερωτήματα, είπε ότι μπορεί το γραφείο δημάρχου να μην λειτουργήσει τελικώς στο Παλαιό Δημαρχείο, επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα και άλλα θέματα τα οποία δεν δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσει η μεταφορά, όπως είχαν δεσμευτεί, αλλά παρ’ όλα αυτά το γραφείο δημάρχου λειτουργεί κάθε Παρασκευή στην οδό Λαγοπάτη.

Για το θέμα της κατασκευής του ιδιόκτητου δημαρχείου, ανέφερε ότι δεν έχει πάει στο ράφι, και ότι όλα αυτά δεν τα είπαν για να παραπλανήσουν τον λαό της Τρίπολης. Παράλληλα,δεσμεύτηκε για ακόμα μία φορά ότι όλα αυτά θα γίνουν, αλλά για να γίνουν όλα αυτά, «μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν», υπογράμμισε, και ζήτησε την υπομονή των πολιτών διότι η χώραβιώνει μια δύσκολη εποχή με πολλά οικονομικά προβλήματα.

Αυτά τα οποία είπαμε, ίσως δυσκολευτούμε λίγο να τα κάνουμε αλλά στο τέλος θα γίνουν

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.