Οι 25 πιο πιστοί Αστεριανοί φίλαθλοι

Οι 25 πιο πιστοί Αστεριανοί φίλαθλοι

Ιούνιος 24, 2015 - 12:05
1 σχόλια

To asterastripolis.gr κάνει εκτενή αναφορά και σας παρουσιάζει και τους 25 πιο πιστούς φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης που δεν έμειναν δευτερόλεπτο μακριά από την κερκίδα και την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας στο γηπέδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Αναλυτικά

Φίλαθλοι υπάρχουν πολλοί, πιστοί οπαδοί ελάχιστοι! Διαβάστε τα ονόματα των 25 φίλων του ΑΣΤΕΡΑ μας που δεν έχασαν κανέναν αγώνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τη σεζόν 2014-2015!

Κακοκαιρία, ασθένεια, ή οποιαδήποτε υποχρέωση δεν απέτρεψε τους συγκεκριμένους από το να επισκεφτούν το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να δουν από κοντά τον αγαπημένο μας ΑΣΤΕΡΑ!

Πιστοί, σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, για οποιαδήποτε διοργάνωση, με την παρουσία τους στήριξαν τους ποδοσφαιριστές μας και εμείς τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους! Σε αυτό το πλαίσιο και για την αγάπη... διαρκείας που προσέφεραν θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις προς το πρόσωπό τους και όχι μόνο!

ΟΙ 25 ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΔΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΡΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΙΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΕΝΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η καταμέτρηση έγινε σύμφωνα με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-2015

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι και αλλοι φίλαθλοι με διαρκειας που δεν εχασαν φετος ουτε ένα εντος παιχνιδι του ΑΣΤΕΡΑ!!! πειτε τους ολους τους φιλαθλους ΑΣΤΕΡΑΡΑΑΑΑΑΑ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.