Τι είπε ο Κατσαφάνας για τη χθεσινή παρουσία του στο Πνευματικό Κέντρο

Τι είπε ο Κατσαφάνας για τη χθεσινή παρουσία του στο Πνευματικό Κέντρο

Φεβρουάριος 26, 2019 - 13:00
3 σχόλια

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η παρουσία του υποψήφιου δήμαρχου Τρίπολης Κώστα Κατσαφάνα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μιας και στο κτίριο πραγματοποιούνταν η κοπή της πίτας της παράταξης του δήμαρχου Τρίπολης και ξανά υποψήφιου Δ. Παυλή.

Τα σχόλια γύρω από τον χαιρετισμό του με τον κ. Παυλή έδωσαν και πήραν με τους παρευρισκομένους να αναρωτιούνται για το αν υπάρχει κάποια συνεργασία των δύο παρατάξεων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον κ. Κατσαφάνα πληροφορήθηκε ότι η παρουσία του στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου και ο χαιρετισμός του με τον κ. Παυλή ήταν τυχαία.

Όπως τόνισε ότι κ. Κατσαφάνας είχε κληθεί στην εκδήλωση που πραγματοποιούσε το ΤΕΕ στο ίδιο κτίριο  την ίδια ημέρα, και διερχόμενος από το σημείο χαιρέτησε τους γνωστούς του κ. Κακλαμάνο, κ. Παπαδημητρίου και κ. Παυλή.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:                          

«Είχα προσκληθεί στην εκδήλωση του ΤΕΕ για τον  Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος  που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από το ΤΕΕ Πελοποννήσου στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Κατά την είσοδό μου είδα τους κυρίους Κακλαμάνο και Παπαδημητρίου τους οποίους και χαιρέτησα και προχώρησα προς τα μέσα όπου πληροφορήθηκα ότι στο ίδιο κτίριο γίνεται και η εκδήλωση της παράταξης του κ. Παυλή. Χαιρέτησα τον κ. Παυλή, ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία και ανέβηκα στην εκδήλωση που είχα προγραμματίσει να πάω»

Ο κ. Κατσαφάνας ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του στην κοπή της πίτας ήταν τυχαία μια και ο ίδιος αποφεύγει να δίνει το «παρών»  σε ανάλογες εκδηλώσεις αφού και έχει διαφορετική φιλοσοφία και πιστεύει ότι σκοπός του κάθε υποψήφιου δήμαρχου θα πρέπει να είναι η προσφορά και το έργο του, προκειμένου να φύγει η κοινωνία από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κατσαφάνας πρόσθεσε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα «ανοίξει» τα χαρτιά του και θα παρουσιάσει επιγραμματικά όλες τις προτάσεις του για τον δήμο Τρίπολης.


3 Σχόλια

Και μετά ξύπνησε, ο επονομαζόμενος και δεκανίκι του Παυλή. Από την άλλη όμως, τί δεκανίκι και βλακείες, αφού ο Παυλής δεν πρόκειται να περάσει στο β' γύρο, οπότε τί λεμε τώρα...

Τι να σου πει το ΤΕΕ για τεχνολογίες σκυροδέματος; με τόσα κυβικά τσιμέντο στα θεμέλια, στις ανεμογεννήτριες, πάθημα έπρεπε να τους κάνεις! Υ.Γ. στο τζιβαερι δεν σε είδα σήμερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.