Θετικό ντεμπούτο και υποσχέσεις από Μανιά και Σελίν

Θετικό ντεμπούτο και υποσχέσεις από Μανιά και Σελίν

Ιανουάριος 05, 2017 - 10:45
1 σχόλια

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό εμπιστεύτηκε τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του στο αρχικό σχήμα του με τους Μιχάλη Μανιά και Γεβγέν Σελίν να αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για την συνέχεια με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι κιτρινομπλέ έψαξαν και τελικά απέκτησαν ποδοσφαιριστές που να μπορούν άμεσα να προσαρμοστούν στις απατήσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος και να βοηθήσουν την ομάδα με τους Μιχάλη Μανιά και Γεβγέν Σελίν να το πιστοποιούν με το καλημέρα.

Οι δύο άσοι της αρκαδικής ομάδας μετρούν μόνο λίγες ημέρες προπονήσεων ωστόσο το πρώτο τους δείγμα κρίνεται απόλυτα θετικό και ελπιδοφόρο κόντρα μάλιστα στην καλύτερη και ποιοτική ομάδα της Ελλάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μιχάλης Μανιάς αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ήταν πολύ θετικός τόσο με την συνεχόμενη κίνηση του όσο και στο κράτημα της μπάλας στο σημείο που ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να πιέζει την ερυθρόλευκη άμυνα. Είχε δύο καλές στιγμές στην προσπάθεια του να κρεμάσει τον Λεάλι στο πρώτο ημίχρονο και στο σουτ στις αρχές του δευτέρου και προσπάθησε να συνεργαστεί πιο πολύ με τον Σταύρο Τσουκαλά που γνωρίζει καλά το παιχνίδι του από την κοινή τους θητεία στα Γιάννινα.

Ο Γεβγέν Σελίν μαζί με τον Αντόνιο Ντοναρούμα ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του σε απόδοση. Δεδομένου του δύσκολου έργου που είχε ο Ουκρανός αμυντικός ανταποκρίθηκε πολύ καλά τόσο στο μαρκάρισμα του Καρντόσο όσο και στου Ιντέγιε στην συνέχεια. Δυνατός, γρήγορος και με αυτοπεποίθηση με την μπάλα να τον αδικεί στην φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού στο 93'. Ο Αστέρας Τρίπολης μοιάζει να βρήκε στο πρόσωπο του Γεβγέν Σελίν τον κεντρικό αμυντικό που αναζητούσε με το πρώτο δείγμα να είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικό.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρά την πολύ καλή του συνολικά αγωνιστική παρουσία και το ελπιδοφόρο ντεμπούτο των Μανιά και Σελίν έφυγε με άδεια χέρια στο τελευταίο λεπτό από το ''Καραϊσκάκης'' ωστόσο έδειξε σημάδια αλλαγής και ελπίδας για την συνέχεια της Super League.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

σελιν και μανιας θα βοηθησουν, ειναι καλοι. Πεναλτι δεν υπηρχε. παρτε κι αλλους παιχτες αλλα με ποιοτητα οχι απ το πανερι προεδροι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.