Θεοδωρικάκος: Δεν θα γίνει καμία απόλυση στην τοπική αυτοδιοίκηση

Θεοδωρικάκος: Δεν θα γίνει καμία απόλυση στην τοπική αυτοδιοίκηση

Οκτώβριος 23, 2019 - 17:15
3 σχόλια

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση τις τελευταίες ημέρες, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος είπε, σε συνέντευξή του, ότι δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

«Κανένας εργαζόμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Αυτή είναι μία κατηγορηματική δήλωση και είναι το μήνυμα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους εργαζομένους της Αυτοδιοίκησης και του Δημόσιου Τομέα. Καθαρές κουβέντες. Καθαρές λύσεις».

«Σας επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος της Αυτοδιοίκησης. Όμως υπάρχουν κενά υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν ελλείψεις και χρειάζεται η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό επιτρέπουμε να γίνει με αυτόν τον νόμο. Κι αυτό το θέλει η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών. Γιατί θέλουμε καθαρές πόλεις, φωτεινές πόλεις, ασφαλείς πόλεις και γειτονιές», είπε, τέλος, ο υπουργός.


3 Σχόλια

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΤΙ ΣΑΝΟ ΤΡΩΤΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

Συμφωνούμε, κανέναν εργαζόμενο. Αυτούς που κάθονται να απολύσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.