ΔΕΗ: Ξεκινάει αύριο η λειτουργία της μονάδας 4 – Δημοσιεύθηκε η απόφαση Χατζηδάκη

ΔΕΗ: Ξεκινάει αύριο η λειτουργία της μονάδας 4 – Δημοσιεύθηκε η απόφαση Χατζηδάκη

Οκτώβριος 23, 2019 - 16:46
0 σχόλια

Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , η απόφαση έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων λειτουργίας του ΑΗΣ Μεγαλόπολης Μονάδα IV (ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β) της ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α.Ε.

Μετά την εξέλιξη αυτή η μονάδα 4 θα δηλωθεί ως διαθέσιμη το απόγευμα στην διαχείριση ενέργειας και αύριο το πρωί θα τεθεί σε λειτουργία.

Αναμένεται να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και για την μονάδα 3, δεν γνωρίζει κανείς όμως ακόμα πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί.

Θυμίζουμε ότι οι μονάδες 3-4 της Μεγαλόπολης είχαν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας στις 4 Οκτωβρίου λόγω απόφασης του ΣτΕ. Πολλοί αρμόδιοι διαβεβαίωναν τότε ότι το πρόβλημα θα λυθεί ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , όμως χρειάστηκε πολύ χρόνος. Και φυσικά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα για την μονάδα 3 που μας ενδιαφέρει πιο πολύ λόγω της Τηλεθέρμανσης.

Περισσότερα στο kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.