Θέμα ημερών να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (video)

Θέμα ημερών να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους (video)

Αύγουστος 21, 2014 - 08:47
2 σχόλια

Κουμπίλα- Λουλούδι και Ελαιοχώρι- Κουμπίλα ο Τατούλης κάνει συνέχεια αυτοψίες στα έργα σε λίγο θα δοθεί στην κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια

 

Σε επερώτηση του ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Πατσαρίνος αναφέρθηκε στα έργα  τα οποία έχουν γίνει στην περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα σε έργα της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας. Η αντιπερειφερειάρχης κ. Νικολάκου μίλησε για τα έργα τα οποία έxουν γίνει τα 3,5 xρόνια της θητείας αναφέροντας ότι τόσα πολλά έργα δεν έχουν γίνει τα τελευταία 30 xρόνια.

Μεταξύ των οδικών έργων η αντιπεριφερειάρxης  κ.Νικολάκου μίλησε για το τμήμα του δρόμου Τσακώνα αλλά και για τον  αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο Σπάρτης επίσης για έργα στη Μεσσηνία αλλά και το μεγάλο έργο το οποίο αφορά τους Αρκάδες κατά κύριο λόγο αυτό του Κουμπίλα - Λουλούδι. Το έργο αυτό αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη 20 Αυγούστου kσε λίγες μέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος ο οποίος ενώνει την Κυνουρία. Την Τετάρτη επίσης συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας και ανάμεσα στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν και το Κουμπίλα-Λουλούδι, στη συνεδρίαση βρέθηκε ο προϊστάμενος της Δ.Ε.Κ.Ε  Γιώργος Παπαηλίου όπου και κούστηκε ότι το έργο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί τέλος Αυγούστου.

Το οδικό έργο Κουμπίλα Λουλούδι είναι ένα έργο που θα δώσει ανάσα στην Κυνουρία καθώς ο χρόνος ταξιδίου από την Αθήνα αλλά και από ολόκληρη την Πελοπόννησο μειώνεται δραματικά.

Αν και τέλος του καλοκαιριού ο δρόμος πρέπει να δοθεί στην κυκλοφορία, καθώς η καθυστέρηση του έργου έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους οδηγούς οι οποίοι επισκέπτονται την Κυνουρία ενόψει της Καλοκαιρινής περιόδου.

Με αυτό το έργο θα αναπτυχθεί τουριστικά ακόμα πιο πολύ η Βόρεια και η Νότια Κυνουρία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θέμα ημερών να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Τρίπολη - Άστρους


2 Σχόλια

Θέμα ημερών είναι όντως! Αυτό το ξέρει ο καθένας! Πόσων ημερών δεν μας είπαν... Γιατί αν είναι πχ 370 ημερών τότε το τέλος Αυγούστου που λένε, είναι τέλος Αυγούστου του 2015!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.