Θα παραχωρηθούν θέσεις στάθμευσης στα εκλογικά κέντρα στην πλατεία Αγ. Βασιλείου;

Θα παραχωρηθούν θέσεις στάθμευσης στα εκλογικά κέντρα στην πλατεία Αγ. Βασιλείου;

Μάιος 03, 2019 - 20:01
3 σχόλια

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου παρατηρείται «συνωστισμός» εκλογικών κέντρων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Περιμετρικά της κεντρικής πλατείας της πόλης μας έχουν επιλέξει τρεις συνδυασμοί που «κατεβαίνουν» στις εκλογές για να διεκδικήσουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τρεις που διεκδικούν τον Δήμο Τρίπολης να μισθώσουν χώρους, προκειμένου αυτοί να αποτελέσουν τα «κύτταρα» του προεκλογικού τους αγώνα.

Στη σημερινή αναβληθείσα λόγω έλλειψης απαρτίας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο αντιδήμαρχος κ. Σπ. Βρέντας πρότεινε να μην παραχωρηθεί καμία θέση στάθμευσης για τις ανάγκες των εκλογικών κέντρων σε κανέναν συνδυασμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο περιθώριο της αναβληθείσας συνεδρίασης, δεν είναι σωστό να δοθούν από δύο θέσεις στάθμευσης σε κάθε εκλογικό κέντρο, καθώς οι θέσεις αυτές είναι πολύτιμες για όλους όσοι εργάζονται και κινούνται με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι οι παρατάξεις μπορούν να μεταφέρουν υλικό αργά τη νύχτα. 

Ας μας επιτραπεί να πούμε ότι ορθώς ο κ. Βρέντας έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, λέγοντας μάλιστα ότι αν έρθει στο ΔΣ αίτημα για παραχώρηση θέσεων πάρκινγκ ο ίδιος θα το καταψηφίσει. Τουλάχιστον δέκα θέσεις στάθμευσης χάνονται αν παραχωρηθούν από δύο μπροστά σε κάθε εκλογικό κέντρο και δυστυχώς στο κέντρο της πόλης μας δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» να δίνονται θέσεις πάρκινγκ στις παρατάξεις, όταν η στάθμευση είναι καθημερινός γολγοθάς για τους πολίτες.


3 Σχόλια

Δεν χρειάζεται χώρος στάθμευσης για τα εκλογικά κέντρα.Για ποιό λόγο;Ποιοί νομίζουν ότι είναι.Όπως εμείς έτσι κι αυτοί να περπατάνε.Το περπάτημα κάνει καλο.

Φυσικά απάντησε ο Βρεντας.Τόσα πάρκινγκ έφτιαξε ο Παυλης ας πάνε να παρκάρουν εκεί.Ε ρε γλέντια.

ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ ..ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.