Τελειώνει ο Κουρμπέλης από την Τραμπζονσπόρ τον Ιανουάριο

Τελειώνει ο Κουρμπέλης από την Τραμπζονσπόρ τον Ιανουάριο

Νοέμβριος 09, 2023 - 20:17
1 σχόλια

Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τραμπζονσπόρ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο 30χρονος διεθνής Αρκάς μέσος είναι φανερά εκτός πλάνων του Αμπντουλάχ Αβτσί μετρώντας μόλις τρεις εμφανίσεις.

Σύμφωνα με σημερινά (Πέμπτη 9 Οκτωβρίου) δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα ο «Κούρμπε» είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της ομάδας της Τραπεζούντας και όλα δείχνουν πως τον προσεχή Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από την «Τραμπ».

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ρίζεσπορ (26/8), όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-2 και από κει και πέρα ήταν εκτός αποστολής σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ σε άλλα τρία έμεινε στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί το γεγονός πως το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι ο Δημήτρης Κουρμπέλης με την Τραμπζονσπόρ έχει διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2025.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

σαν το δημητρη ειναι αρκετοι που επαιξαν χωρις πολλα προσοντα αλλα η εξοδος απο την ελλαδα θελει κοτσαια και δυνατες γνψριμιες συν του οτι εξω δεν περναει η λουφα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.