Τατούλης προς Γόντικα: Είστε βαρίδι της Δημοκρατίας

Τατούλης προς Γόντικα: Είστε βαρίδι της Δημοκρατίας

Οκτώβριος 02, 2017 - 17:20
4 σχόλια

Ως «πολιτική συμπεριφορά που δεν έχει καμία συνέπεια, παρά μόνο δημιουργείται μια ατμόσφαιρα από έναν άνθρωπο και από μία παράταξη που είναι εκ συστήματος αντίθετη σε οτιδήποτε κάνει η Περιφέρεια Πελοποννησου» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης την ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γόντικας κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου σε σχέση με τη χρηματοδότηση με μισό εκατ. ευρώ των Αναπτυξιακών Εταιριών για τη διάνοιξη των μονοπατιών, λέγοντας.

Δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της χώρας. Τον εγκαλώ. Αν έχουν τέτοιες απόψεις και αντιλήψεις, είναι εκτός δημοκρατικού τόξου της χώρας.

«Είναι μια εκδοχή μιας φασίζουσας νοοτροπίας ότι η συγκεκριμένη παράταξη εξυπηρετεί τα λαϊκά δικαιώματα. Αυτή είναι μια τραγωδία. Συνεχίζεται συστηματικά μια συκοφαντία, μια προπαγάνδα που δεν έχει κανένα νόημα. Τα έργα πληρώνονται όταν δοθούν τα παραδοτέα. Όσο δεν αποδίδονται τα παραδοτέα, δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθούν τα χρήματα. Τα χρήματα εκταμιεύονται στην Πελοπόννησος ΑΕ μόνο όταν έχουν υπάρξει παραδοτέα», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Γνωστός ο κ. Γόντικας στην προπαγάνδα. Ο γκεμπελισμός είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Είστε βαρίδι της Δημοκρατίας,

είπε, τέλος, απευθυνόμενος στον κ. Γόντικα.

 


4 Σχόλια

Σύμφωνοι για τα βαρίδια αν δεν το επισημαλινουν τα σαπάκια της δημοκρατίας

Όλα γίνονται, μόνο του σπανού τα γένια, στα παραδοτέα θα κολλήσουμε. Και να μην υπάρξουν τα κάνουμε, ας είναι καλά τα καλόπαιδα που δεν λένε όχι. Τι νομίζετε ότι δεν τα βλέπουμε ; Καλά να πάθουμε, τέτοια κούγελα που είμαστε, τον κάναμε νοματαίο (μαζί του και όλο το τατουλόσογο) και μας το παίζει άρχοντας.

τι σχέση έχει ο Γκαίμπελς με τον Κομμουνιστή Γόντικα? Αυτοί είχαν τον Μπέρια ρε μέλος του ΕΚΚΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.