Τατούλης για Κουτουμάνο: Συνεχίζει την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα

Τατούλης για Κουτουμάνο: Συνεχίζει την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα

Ιανουάριος 18, 2024 - 19:38
1 σχόλια

Απαντώντας στα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» κ. Νίκος Κουτουμάνος και αφορούν τη συμμετοχή της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» στην Περιφερειακή Επιτροπή, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Συνεχίζει ο νέος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα προσωπικά καθώς και στα μέλη της ανεξάρτητης παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», αντιγράφοντας την ανοίκεια συμπεριφορά του προκατόχου του κ. Νίκου Γόντικα.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κουτουμάνο ότι η παράταξη του εφαρμόζοντας προβοκατόρικες μεθόδους, ψέματα και συκοφαντίες παρέδωσε την Πελοπόννησο στα πιο ακραία κομματικά και συντηρητικά στοιχεία.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου παρά τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις που δεχτήκαμε, μας έδειξαν με την ψήφο τους τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους και εμείς οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι αυτής.

Αφήνουμε λοιπόν τον κ. Κουτουμάνο στο δικό του πολιτικό παραλήρημα και συνεχίζουμε δυναμικά να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο συμφέρον και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας σε όλα τα Συλλογικά Όργανα τα οποία συμμετέχουμε».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μίσος από αυτό των συντρόφων σε διάφορετικές κομμουνιστικές εκδοχές. Οπως το θρησκευτικό διότι και οι κομμουνστικές παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.