Τατούλης: Επέκταση του Λιμανιού και παράκαμψη των Δολιανών δρομολογούνται από την Περιφέρεια

Τατούλης: Επέκταση του Λιμανιού και παράκαμψη των Δολιανών δρομολογούνται από την Περιφέρεια

Ιούλιος 01, 2017 - 15:45
6 σχόλια

Ρεπορτάζ του astrosnews.gr

Στο Παράλιο Άστρος βρέθηκε χθες το βράδυ ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης. Και μπορεί η επίσκεψη να είχε χαρακτήρα οικογενειακό, αλλά φυσικό ήταν η κουβέντα με διάφορους που πήγαν να τον χαιρετίσουν να περιστραφεί γύρω από αναγκαία έργα για την περιοχή.

Aγναντεύοντας λοιπόν το Λιμάνι ακούστηκαν πολλά, αλλά όπως μας είπε, για τα μόνα που μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά είναι πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης του Λιμανιού, προς το Θέατρο (κόστος περίπου 2 εκατ. ευρώ) και στην παράκαμψη των Δολιανών (κόστους περίπου 7 εκατ. ευρώ).


6 Σχόλια

Η παρακαμψη των Δολιανων ειναι πολυ σημαντικο εργο και επιθυμια ολης της βορειας Κυνουριας. Απανω τους Πετρο, προχωρα το εργο.

Από τα ποιο αναμενόμενα έργα χρόνια τώρα είναι η "παράκαμψη" των Κ. Δολιανών, αφού κανένας Δολιανίτης δεν δίνει ένα μέτρο για διαπλάτυνση του δρόμου. Τα Κ. Δολιανά θα έχουν την τύχη περιοχών που δεν έβλεπαν μπροστά τους.

Σε παρακαλούμε κ. Περιφερειάρχα η παράκαμψη να γίνει άμεσα για το καλό όλων........ αφήστε τους διαμαρτυρόμενους στην φωλιά τους!

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.