Τανγκό στην βροχή… Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 6-1

Τανγκό στην βροχή… Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 6-1

Φεβρουάριος 22, 2015 - 16:53
1 σχόλια

Παρά το βροχερό τερέν ο Αστέρας δεν έδωσε την παραμικρή ελπίδα στον ΟΦΗ για βαθμό ή βαθμούς και με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, σκόρπισε τους Κρητικούς. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θύμισε την προ κρίσης ομάδα και με ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο πέτυχε 6 γκολ και αν δεν ήταν ο Λόρια το σκορ σίγουρα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Από την άλλη οι Κριτικοί σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον Αστέρα και αναπόφευκτα γνώρισαν την ήττα.Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής από την άσπρη βούλα με τον Λαμπρόπουλο. 

Η υπόθεση νίκη είχε καθαρά Αργεντίνικο ‘’χρώμα’’ για τον Αστέρα με τον Μπαράλες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης φτάνοντας σε χατ-τρικ (4', 41', 79'), ο Μάσα σημείωσε άλλα δύο τέρματα (45'+1', 66'), ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε ο Πάρα (90+1) όπου και διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Με το… καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του ο Αστέρας στον αγώνα με τον ΌΦΗ. Οι Αρκάδες μπήκαν «φουριόζοι» στον αγωνιστικό χώρο και έπιασαν από τον λαιμό τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ρόλε εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπαράλες με κεφαλιά άνοιξε νωρίς νωρίς το σκορ. Ο ΌΦΗ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως το σουτ του Ροβίθη έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τόμας Κοσίσκι. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αστέρα έκλεισε στα καρέ τους φιλοξενούμενους όμως ούτε ο Γιαννιώτας σε δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν αλλά ούτε οι Ρόλε και Μπαράλες κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών να αρνείται επίμονα να μαζέψει για 2η φορά την μπάλα από τα δίχτυα του. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου. Ο Μπαράλες στο 41’ είδε τον Λόρια να του λέει όχι στην πρώτη του προσπάθεια όμως με την δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα προσωπικά του γκολ αλλά και της ομάδας του. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μάσα με κεφαλιά έκανε το 3-0. Οι Μπαράλες και Μάσα αφιέρωσαν τα γκολ τους στον Πάρα για το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένεια του.

Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η βροχή που δυνάμωσε λίγο το 3-0 του πρώτου μέρους έριξε κάπως τον ρυθμό του αγώνα. Στο 66’ που έγινε η πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου ήρθε και το 4-0 για τον Αστέρα, με τον Μάσα να νικάει ξανά τον Λόρια με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 69’ ο Πάρα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 5 λεπτά έχασε δύο ευκαιρίες για να χρηστεί σκόρερ. Πρώτα στο 72’ όταν ο Λόρια είπε όχι στο πλασέ του και δύο λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Ρόλε, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Στο 79’ ο φορμαρισμένος Μπαράλες πέτυχε το 3ο προσωπικό του γκολ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Παντελιάδης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 88’ με τον Λαμπρόπουλο που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης. Το τελικό 6-1  πέτυχε ο "χαζομπαμπάς" Φακούντο Πάρα με κεφαλιά στο 90’, ένα γκολ που φυσικά και αφιέρωσε στο νεογέννητο παιδί του.

Γκολ: Μπαράλες (4', 41', 79'), Μάσα (45'+1', 66'), Πάρα (90'+1') – Λαμπρόπουλος (88’ πέναλτι)

Γήπεδο: ''Θεόδωρος. Κολοκοτρώνης''

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Μουνάφο (70' Τιε Μπι), Ιγκλέσιας, Μάσα (69΄Πάρα), Ρόλε (76' Νίκο), Γιαννιώτας, Μπαράλες

ΟΦΗ (Ν. Ανστόπουλος): Λορία, Ροβίθης (77' Μανιδάκης), Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός (46' Περογαμβράκης), Τζορτζ

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ...ΠΕΘΑΜΕΝΟ !! ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΣΦΠ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ !! ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !! ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.