Τα σκουπίδια, ο λαγός, η γάτα και οι…. σφουγγοκωλάριοι

Τα σκουπίδια, ο λαγός, η γάτα και οι…. σφουγγοκωλάριοι

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 11:29
3 σχόλια

Φιλαράκια μου ποιος θα το πίστευε ότι τα σκουπίδια θα ήταν αιτία και αφορμή για τσακωμούς, εντάσεις και χαρακτηρισμούς απείρου κάλλους….

Η γάτα-Γιαννάκης, ο λαγός-Δημητράκης, οι σφουγγοκωλάριοι συνεργάτες και όλα αυτά με φόντο τα σκουπίδια, που πλέον έχουν γίνει κολλητοί μας φίλοι και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε.  Έλεγα κι εγώ τόσο ήρεμα θα είναι τα πράγματα με τη νέα αρχή και την παλιά;; Μία κόντρα, ένας τσακωμός δε θα γίνει;; Και να που έγινε με παρέα όλο το ζωικό βασίλειο.

Ο Δημητράκης μας έχει μπερδέψει η αλήθεια είναι, ανάλογα από ποιο πλευρό κοιμάται αποφασίζει και για τα σκουπίδια μάλλον. Κοιμάται δεξιά στον Άγιο Κωνσταντίνο τα σκουπίδια, κοιμάται αριστερά στο Τουρκοδέντρι, κοιμάται ανάσκελα στη ΒΙΠΕ, το μπρούμυτα μένει τώρα να δούμε τι θα σημαίνει. Λέτε προς Κακούρι μεριά, όπως τον προέτρεψαν οι κάτοικοι Θάνα και Τζίβα, ή δεν πλησιάζει προς τα κει;;;

Γνώμη όμως αλλάζουν κι άλλοι συνεχώς. Βλέπετε από εμετικό έγινε ζαχαροπλαστείο το … μπανερoπόρταλ. Αποφασίστε επιτέλους! Άντε γιατί θ’ αρχίσω να σκαλίζω το αμαρτωλό παρελθόν μερικών και θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.

Βέβαια ο… λαγός Δημητράκης έχει μαζί του την κυρία νομιμότητα που την έχει κάνει καραμέλα πια… Σε λίγο ούτε κι αυτή δε θα τον πιστεύει έτσι γνώμη που αλλάζει συνέχεια. Αλλά βρε Δημητράκη εντάξει καταλαβαίνω μεγάλο το πρόβλημα που κληρονόμησες, αλλά πρόσεχε και λίγο τις εκφράσεις σου. Τους άναψες όλους με τους σφουγγοκωλάριους που είπες. Όχι τίποτ’ άλλο έτρεξαν όλοι να βρουν τα λεξικά να δουν τι σημαίνει! Πες το κι εσύ λαϊκά να καταλάβει ο κόσμος.

Ο δε Γιαννάκης σα γάτα κι αυτός δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Όχι μόνο παρέδωσε το πρόβλημα στο Δημητράκη αλλά τον παίρνει κι από πίσω να δει την κάθε του κίνηση και να «ορμήξει». Τι νομίζατε έτσι θα καθόταν άπραγος;;; Άκουσε που άκουσε τα εξ αμάξης για παρανομίες, συμφέροντα και εργολάβους, σηκώθηκε να φύγει κι από το συμβούλιο γιατί δεν άντεχε τις προσβολές, αλλά επέστρεψε. Κι αυτός όμως από «κόσμιες» εκφράσεις δεν πήγε πίσω. Γάτο τον είπε ο Δημητράκης, λαγό αυτός. Βέβαια μίλησε και για τους «ψηλούς» λαγούς του Δημητράκη που είναι παντού πριν από αυτόν γι’ αυτόν.

Εγώ πάλι θέλω να ρωτήσω κάτι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος γιατί κάθεται σα γλάστρα και δε μιλάει; Εγώ ξέρω ότι ο κάθε αντιδήμαρχος στο θέμα που είναι υπεύθυνος μιλάει και εξηγεί για τα όποια προβλήματα υπάρχουν, τώρα εδώ τι έχει αλλάξει δεν ξέρω.

Άλλη μία απορία έχω, εκείνοι οι σύμβουλοι ξέρουν άραγε που πάν  τα τέσσερα ή έτσι κάθονται εκεί ότι τους πουν κάνουν;;; Ναι τους λέει το boss ναι αυτοί, όχι τους λέει κι αυτοί. Κι αν τους παρατηρήστε είναι ακούνητοι, αμίλητοι και χαμένοι λες και δεν ξέρουν πού βρίσκονται και γιατί, βγήκε και ο δικηγόρος στις κάμερες και τους "άδειασε"... Μέχρι κι εγώ το φάντασμα τους πήρα χαμπάρι.

Εγώ πάντως πιστεύω πως αυτά που έχετε δει και ζήσει τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα. Πιστεύω ότι είναι απλά η αρχή και σε λίγο θα θες πανοπλία για να μπεις στα συμβούλια. Και η… βόμβα θα εκραγεί όταν ο Νικολάου πει σε ποιον αναφέρεται όταν λέει για μέλος της Χρυσής Αυγής σε νομικό πρόσωπο του Δήμου. Τι κι αν τον προκάλεσε ο πρόεδρος αυτός δεν… τόλμησε να το ξεστομίσει το όνομα. Κάποια στιγμή θα το πει και τότε…. Μπαμ θα εκραγεί.

Το άλλο που το πάτε που έβαλαν την Αντωνία στο ΦΟΔΣΑ;;; Αυτή δεν παρουσιάζεται στα συμβούλια στον ΦΟΔΣΑ θα πηγαίνει;; Παιχνίδι μου φαίνεται παίχτηκε εκεί.  Όπως και στις εκλογές για την ΕΝΠΕ που …συνωμότησαν για να μείνει στην απέξω ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Πολλά τα παιχνίδια φίλοι μου.

Αυτά λοιπόν φίλοι μου και εύχομαι όταν τα ξαναπούμε να έχουμε ξεφορτωθεί επιτέλους τα σκουπίδια, νόμιμα βέβαια. Και μην στενοχωρηθείτε που θα τα αποχωριστείτε ο Δημητράκης κι ο Γιαννάκης είναι εδώ για να σας τα ξαναφέρουν!

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

την ατακα της ημερας της ειπε ο παυλης με τους σφουγγοκωλαριους που ψαχναμε ολοι να δουμε τι ειναι και αν υπαρχει αυτη η λεξη η ηταν σαρδαμ. σιγουρα του την ειπαν... δεν παιζει να την ηξερε ουτε αυτος

σφουγγοκωλαριους κλαιω ακομα επικη ατακα ,παει του κολησε παρατσουκλι........................

Ο πρώτος ανώνυμος μαζί με το νέο δήμαρχο, αν δεν ήξεραν τη λέξη (δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρουμε όλες τις λέξεις της γλώσσας μας), μπορούσαν να ανοίξουν ένα λεξικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.