Παναρκαδικός: Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

Παναρκαδικός: Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 11:40
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε βαριά  ήττα με σκορ 5-0 στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η ποιότητα της ομάδας του Άργους είναι δεδομένη όπως και η κλάση του Μάριο Μπρέσκα που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και ο άνθρωπος που με τις δικές του εμπνεύσεις έδωσε την νίκη στους Λύκους.

Πλέον το τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να σηκώσει και πάλι κεφάλι και να βγει ακόμα πιο δυνατό μετά την ήττα στην πρεμιέρα και αρχής γενομένης απο τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Άστέρα Μαγούλας να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναρκαδικός έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην πόρτα του πρωτοδικείου και ένα βήμα πριν την διάλυση του οι παίχτες με υπεράνθρωπες προσπάθειες  βγήκαν μπροστά και κράτησαν την ομάδα όρθια για να συνεχίσει να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Ο δρόμος που πέρασε για να φτάσει μέχρι εδώ δύσκολος, ο δρόμος που έχει να διανύσει στο φετινό πρωτάθλημα μακρύς και  ακόμα πιο δύσκολος απο πέρσι.

Η ομάδα ενωμένει σαν μια γροθιά μπορεί και φέτος να τα καταφέρει το απέδειξε την περασμένη σεζόν έχει το ταλέντο να το κάνει και φέτος . Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και αυτό είναι κάτι που στον Παναρκαδικό το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..........ΧΑΧΑΧΑ..........ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΕΕΕΕ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.