Τα προβλήματα και οι αλλαγές που θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Tρίπολης (vid)

Τα προβλήματα και οι αλλαγές που θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Tρίπολης (vid)

Οκτώβριος 23, 2019 - 14:17
17 σχόλια

Έναν μικρό απολογισμό έκανε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

Ο κ. Κούρος μίλησε για τους παιδικούς σταθμούς, για τα ΚΑΠΗ, για τη Φιλαρμονική, το Κοιμητήριο, το Σκοπευτήριο και το ΔΑΚ, που ανήκουν στο ΝΠΔΔ.

Σε αυτή τη δημοσίευση θα αναφέρουμε όλα όσα ειπώθηκαν για το ΔΑΚ, για τα προβλήματα που βρήκε ο πρόεδρος όταν ανέλαβε, αλλά και για τα έργα αναβάθμισης τόσο του κολυμβητηρίου, όσο και των άλλων χώρων θα γίνουν το προσεχές διάστημα.

«Όταν αναλάβαμε το Νομικό Πρόσωπο δυστυχώς βρήκαμε κάποια τιμολόγια τα οποία δεν είχαν πληρωθεί, αλλά και κάποια εφάπαξ εργαζομένων που δεν είχαν καταβληθεί, επιβαρύνοντας έτσι τη νέα θητεία με περίπου 110.000 ευρώ», είπε ο κ. Κούρος ξεκαθαρίζοντας ότι τα τιμολόγια είναι νόμιμα, αλλά δεν υπήρχαν οι απαραίτητες πιστώσεις.

Θα διευθετηθούν τα χρέη  με έκτακτες επιχορηγήσεις που θα γίνουν πάντα με την αγαστή συνεργασία του δήμου και του κ. Τζιούμη

Θέλοντας ο κ. Κούρος να μειώσει τα έξοδα που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ, θα μειώσει τις τηλεφωνικές γραμμές που υπάρχουν στα ΔΑΚ, καθώς επίσης θα σταματήσουν οι επιχορηγήσεις συλλόγων.

Πολλά χαρακτήρισε τα προβλήματα που βρήκε στο ΔΑΚ ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, αναλύοντας τον σχεδιασμό της νέα διοίκησης για την επίλυση αυτών, αλλά και περαιτέρω την αναβάθμιση των αθλητικών δομών του δήμου, οι οποίες ξεκαθάρισε ότι ανήκουν σε όλους τους δημότες και όχι αποκλειστικά στους συλλόγους που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων.

Ένα από τα έργα που θα γίνουν, είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, η όποια προχωρεί μιας και έχει ήδη δημοπρατηθεί το έργο. Επίσης αναμένεται να γίνουν και οι βελτιώσεις στον τάπητα και των κερκίδων στο χώρο του ανοιχτού σταδίου.

Προλαβαίνουμε τη χρηματοδότηση από το υπουργείο και προχωρήσαμε την μελέτη του έργου

Τέλος ο κ. Κούρος είπε ότι θα γίνει «κακός» σε περιπτώσεις που δεν τηρείται η νομιμότητα, βάζοντας ένα τέλος στα φαινόμενα όπου προπονητές παραδίδουν μαθήματα σε αθλητές και σε ώρες κοινού, χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο στον δήμο.

Το ΔΑΚ ανήκει στους πολίτες και όχι μόνο στους Συλλόγους, είπε, κλείνοντας τονίζοντας ότι με καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν.

Έφη Καστραντά

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ


17 Σχόλια

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΔΗ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΜΕΣΑ

χαχαχ

Χωρίς τους συλλόγους τι θα έκαναν τα παιδιά τις πόλης πονηρίδη 14:24 ? Ήδη έχουν αποβλακωθεί απο το ταμπλετ και το διαβασμα . Οι σύλλογοι παρέχουν κοινωνικό έργο στην πόλη στην ουσία αφιλοκερδώς. Μόνο με μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάνουν. Επειδή υπήρξα μέλος Δ. Σ συλλόγου το μικρό αντίτιμο απο τα παιδιά που γυμνάζονται δεν φτάνει όυτε στο ελάχιστο για να καλύψει τα έξοδα π.χ. τριών αγωνιστικώ τμημάτων (παίδων εφήβων αντρών κ.α.) Μιλάμε για τουλάχιστον 40-με 45 παιχνίδια το χρόνο. Βάλτε μετακινήσεις έξοδα διαιτησίας μισθωτήρια στους χώρους προπονήσεων εξοπλισμοί κ.α.

10.18 να κλαψω τωρα η μετα με αυτα που μας γραφεις?οι συλλογοι παρεχουν κοινωνικο εργο αφιλοκερδος? και τα χρηματα που παιρνουν απο τους γονεις για πιο λογο τα παιρνουν? πλακα ρε μας κανετε εσεις απο τους συλλογους? τα θελετε και τα γραφετε η σας ξεφευγουν?

10.18 επεισης κοινωνικο εργο προσφερει ομαδα τεννις στο ΔΑΚ που εχει συμβαση απο οκτωμβριο μεχρι μαιο η ιουνιο δε θυμαμαι καλα,ΑΛΛΑ κραταει τα γηπεδα κλειστα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις πρωινες ωρες (αφου εχει βαλει λουκετο) ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ,καθως και το μικρο γηπεδο που δεν εχει συμβαση για αυτο.λεω κατι ψεμματα? και δε φτανει μονο αυτο,αλλα ζηταει να μη πληρωνει λεει τους χειμερινους μηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11:53 Καλύτερα να κλάψεις για την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη σου. Έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να κλαις

16:09 Άλλη δουλειά δεν έχεις εσύ ρε γκέϊ χάχα από το γράφεις σχόλια και να χαζογελάς; Όπου σε πετυχαίνω θα σε σκίζω στόκε

Δεν κλειδώνουν πλέον τις πόρτες στο Δακ τα βράδια; Τις τελευταίες μέρες όλες οι πόρτες ειναι ανοικτές γιατί δεν έρχονται τώρα 6:35 το πρωί κάποιοι υπεύθυνοι απο την διοίκηση του δήμου να το ελέγξουν θα γεμίσει τόπος σκυλιά και μετά τα τρέχουν.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ θα ειναι πλέον ανοικτές σε 24η βάρδια έτσι ώστε οι δημότες να αθλούνται ότι ώρα τους γουστάρει με εντολή της διοίκησης του ΝΠΔΔ. Υπάρχει πρόβλημα?

Υπάρχει 24ωρη βάση. Οχι βάρδια, εκτός αν είσαι πασόκος δεητζής όπως ο συντονιστής Τάσος. Κατά τ'άλλα χρειάζεται βάρδια νυχτοφύλακα.

@ 14:47:πάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά σου. Εικοστή τέταρτη βάρδια γράφεις. Τα λοιπά λάθη σου δεν τα βρίσκεις που να χτυπιέσαι γιατί το DNA των πασόκων (και ζαίων προερχόμενων από ΠΑΣΟΚ) περιέχει την αγραμματοσύνη

Ερώτηση: Υπάρχουν κάποιοι (σταθμοί, σύλλογοι, ιδιώτες,....) που αναλαμβάνουν απογευματινή απασχόληση παιδιών προσχολικής ή και σχολικής ηλικίας και τα απασχολούν με διάφορες δραστηριότητες στο ΔΑΚ, ακόμη και στη χρήση των οργάνων γυμναστικής? Αν ναι, έχουν κάποια άδεια γι'αυτό?

Ο χώρος του ΔΑΚ πρέπει να εποπτεύεται και να μην κάνει ο καθένας ότι θέλει, ασκώντας ακόμη και οικονομική δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΔΑΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ‘’ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ’’ ΕΛΕΟΣ

Anonymous 16:09 Απ' ό,τι φαίνεται ξέρεις εσύ από τσούξιμο. Ροδέλα κορδέλα, ε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.