Τα παγκάκια του «τρόμου» στην Αγία Βαρβάρα Tρίπολης (pics)

Τα παγκάκια του «τρόμου» στην Αγία Βαρβάρα Tρίπολης (pics)

Οκτώβριος 30, 2017 - 11:13
6 σχόλια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η πλατεία στην Αγία Βαρβάρα στην περιοχή Σέχι του Δήμου Τρίπολης. Όλα τα παγκάκια της πλατείας είναι εντελώς κατεστραμμένα, με τα ξύλα στα καθίσματα να λείπουν μη επιτρέποντας στους κατοίκους να καθήσουν.

Η εικόνα έγινε ακόμα πιο σκληρή όταν δεκάδες συμπολίτες μας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να κάνουν ένα είδος διαμαρτυρίας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας είχαν συγκεντρωθεί στους παράλληλους δρόμους χωρίς όμως κάποιος να ανεβεί στην πλατεία. Και γιατί να το κάνουν αυτό, άλλωστε, αφού δεν θα μπορούσαν να ξαποστάσουν στα σπασμένα παγκάκια.

Επίσης μια μητέρα με τα δύο πιτσιρίκια έφτασαν στην πλατεία, με τον μικρό της γιο να της ζητάει να καθήσει στο παγκάκι, και η μητέρα να του αρνείται για να μην τραυματιστεί. Η μητέρα έλεγξε με το χέρι της το παγκάκι που είχε δύο ξύλα στο κάθισμα για να καθήσει το παιδί της, και ούσα πάντα επιφυλακτική για τα στραβά ξύλα που υπήρχαν στο κάθισμα, του επέτρεψε να καθήσει.

Να αναφέρουμε ότι δύο εβδομάδες νωρίτερα, μέλη της δημοτικής αρχής και ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής βρέθηκαν στην πλατεία όπου και γινόταν μια διαμαρτυρία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και θα έπρεπε να είδαν τα σπασμένα παγκάκια, αλλά δύο εβδομάδες μετά τα παγκάκια είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση. 

Είναι τραγικό λοιπόν το γεγονός ότι οι αρμόδιοι δεν μπορούν να επισκευάσουν τα παγκάκια της πλατείας στην Αγία Βαρβάρα, καθώς για την επισκευή τους δεν απαιτείται κάποιο υψηλό κονδύλι.

Να επισημάνουμε ότι από τον δρόμο αυτόν διέρχονται καθημερινά δεκάδες φοιτητές, ηλικιωμένοι, παιδιά. Τα κωλύματα και οι δικαιολογίες που θα μπορούσαν να ακουστούν εκ μέρους των αρμοδίων είναι πολλά, αλλά η υποβάθμιση της περιοχής φαίνεται στα παγκάκια, στο οδόστρωμα και στην έλλειψη πεζοδρομίων.
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

TI NA ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ

Είναι πραγματικά κρίμα, να έχουμε τόσο όμορφους χώρους, όχι μόνο στην γειτονιά μας αλλά εν γένει και να μην φροντίζουμε να είναι ανθρώπινοι.

Τα ξύλα είναι είδος εν ανεπαρκεία. Εμποτισμένα παράγουν περισσότερη θερμότητα.

Αντί να ειρωνεύεστε και να χλευάζετε, δείτε τα παιδιά σας, πώς συμπεριφέρονται και πώς καταστρέφουν την περιουσία του καθενός! Ο Δήμος δεν είναι αστυνόμος να συλλαμβάνει. Καλό είναι λοιπόν να μάθετε στους κανακάρηδές σας ότι το να καταστρέφεις δεν είναι δημιουργία

Και να τα φτιάξουν ειναι να κάθεστε εκει τωρα! Εκει ειναι σαν να πας εκδρομη στο Τσερνομπίλ. Ποτε πια του σεχι δεν θα ειναι το ίδιο. Κατι σαν την 11Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ ηταν αυτο. Ως προς τις καταστροφες ο φίλος γιαννης εχει απόλυτα δικιο. Δεν γίνετε να καταστρέφονται ολα στο βωμό τις δήθεν μαγκιάς και κοντρας στην εξουσία αλλα και κοντρα στο ωραιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.