Tα εγκαίνια της 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας (pics,vid)

Tα εγκαίνια της 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 15, 2023 - 00:08
8 σχόλια

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας. Μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στον χώρο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην έκθεση, και αφού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων. Στην συνέχεια οι επίσημοι και οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους των περιπτέρων.

Η έκθεση διοργανώνεται στην καρδιά του πάρκου της Παλαιάς Επισκοπής, σε έναν ειδυλλιακό χώρο που σκεπάζεται από αιωνόβια πλατάνια και συνορεύει με τα σπουδαιότερα μνημεία της τεγεατικής αρχαιότητας. Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος διοργανώνει κάθε χρόνο, παράλληλα με τη φημισμένη εμποροπανήγυρη, την Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, την παλαιότερη τοπική έκθεση της χώρας.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασιλής Ψυχογυιός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της έκθεσης και επεσήμανε τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αξιοποίηση του πάρκου της Τεγέας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρίπολης Κ.Τζιούμης έδωσε συγχαρητήρια στον Τεγεατικό Σύνδεσμο για αυτή τη διοργάνωση και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει.

Ο περιφέρειαρχης κ. Νίκας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Τεγεατικό Σύνδεσμο και δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα, συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία τους.

 

Η έκθεση και η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν μέχρι και τις 21 Αυγούστου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Tα εγκαίνια της 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας


8 Σχόλια

Συγχαρητήρια! Μπράβο παιδιά και του χρόνου. Τελικά δεν είναι απλό πράγμα. Χρειάζονται τουλάχιστον δέκα εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, βουλευτές, υπουργοί, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, παράγοντες, νυν και υποψήφιοι, όλοι μαζί να κρατάνε μια κορδέλα για να την κόψουν και να μπουν σε μία έκθεση που πουλάνε μαλλί της γριάς και chimney cakes. Εύγε. Και εις ανώτερα σε όλους και καλή επιτυχία παιδιά σε όλους σας. Μπράβο και πάλι. Μας κάνετε υπερήφανους που σας ψηφίζουμε. Χρόνια πολλά!

Με τόσο μικρές κορδέλες δεν μπορούν να γίνουν εγκαίνια. Μερικοί ήταν παραπονεμένοι. Δεν είχαν ψαλίδι. Άλλοι ακόμη χειρότερα. Δεν έφτανε η κορδέλα να φανούν στο φακό. Αν δεν σε δείχνει ο φακός, είναι σαν να μην υπάρχεις.Πρεπει να είσαι στην κορδέλα. Οχι αυτό δεν λέγεται παρακμή.

Να ντρέπεστε πρέπει αντί να καμαρώνετε. Και πρώτος ο κ. πρόεδρος του Τεγατικού που είναι υποτίθεται νέος και τεχνοκράτης και κατάφερε να κάνει έκθεση χειρότερη από τους γηραιότερους προκατόχους του. Ειλικρινά αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι πέρα από κάθε φαντασία. Πίσω ολοταχώς όχι στον 20ό αλλά στον 19ο αιώνα. Ντροπή σας "Τεγεάται" και λοιποί. Μεγάλη η ευθύνη και του κ. δημάρχου που χρυσοπλήρωσε περίπτερο μέσα σε τσίγκους και πετάει τα λεφτά μας. Για ποιο λόγο και με ποιο σκεπτικό έστησε ο δήμος αυτό το άχρηστο περίπτερο στην Τεγέα; Για να προβάλει αέρα κοπανιστό στα ημεδαπά;

Η φωτο του Νίκα με τα τσούρος όλα τα λεφτά και ο απόλυτος εξευτελισμός της Αρκαδίας, της Τεγέας, της Τρίπολης. Θα λογοδοτήσουν άραγε ποτέ αυτοί που έφεραν τον τόπο μας σε αυτά τα χάλια;

Χρηστάρα μια απορία έχω και θα ήθελα να μου την λύσεις εάν μπορείς. Στα εγκαίνια που πήγες ( γελάει ο κόσμος με τα χάλια σας ), πήγες προσκείμενος στον Νίκα ή στον Πτωχό; Η υποκρισία σας δεν έχει όρια. Υ.Γ. : εκτός από εμάς που γελάμε μαζί σας, είναι η πρώτη φορά που βλέπω και το δικό σου το χειλάκι να σκάει λίγο χαμόγελο. Ε μην το παρακάνουμε κιόλας και μας περάσουν για τίποτα γελοίους κλόουν! Έτσι δεν είναι ρε Τιτάνα του πολιτικού γίγνεσθαι;

Εκείνος ο έρμος ο Πτωχός περιφέρεται από δω κι από κει για να πείσει ποιον?? Το καταναγκαστικό του πράγματος ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.