Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου – ΦΟΔΣΑ για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων

Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου – ΦΟΔΣΑ για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων

Μάρτιος 03, 2017 - 07:32
1 σχόλια

Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, που θα αποτελέσει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων όπως προβλέπεται από τον εγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ, συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Εκτελεστική Επιτροπή του ΦΟΔΣΑ κατά την τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφέρειας, σύμφωνα με την οποία θα εξασφαλιστεί τόσο η ομαλή υλοποίηση του έργου κατά την έναρξή του, όσο και η ομαλή συνέχισή του όταν θα περιέλθει στο ΦΟΔΣΑ.

Κοινή πολιτική διαπίστωση ήταν ότι το έργο αυτό, αφενός βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του, αφετέρου αποτελεί προϊόν της αυτοδιοίκησης και όχι της Κυβέρνησης, η οποία το παρουσιάζει σαν δικό της επίτευγμα για το οποίο επιχαίρει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, τα μέλη κ.κ. Δημήτριος Καφαντάρης, Σπύρος Τσιριγώτης και Χρήστος Μελέτης και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Άγγελος Παπαγγελόπουλος.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΟΙΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΣΔΑ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 306/2016 ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ? ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ? ΠΟΙΟ ΣΔΙΤ ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α .Ε. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΌΤΕ.......ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ''ΔΙΑΠΛΟΚΗ'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.