Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 29χρονου στην Τρίπολη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 29χρονου στην Τρίπολη

Ιούλιος 13, 2018 - 11:47
4 σχόλια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τρίπολη για την εξαφάνιση ενός 29χρονου, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιουλίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, συνεχίζονται.

Ο 29χρονος αγνοείται όταν χάθηκε, φορούσε τζιν μπλε πουκάμισο, μαύρο τζιν παντελόνι  και λευκά παπούτσια.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Σε άλλα νέα: "Εξαφανίστηκε 30χρονος στην Τρίπολη, Φορούσε μαύρα παπούτσια ". Χωρίς φωτογραφία η κάποια στοιχεία έχει την ίδια εγκυρότητα με αυτό που έγραψα πιο πάνω.

Δώστε ένα όνομα η μια φωτογραφία. Να βοηθήσουμε θέλουμε. Έτσι Πως να βοηθήσουμε?? Που ξέρουμε ποιος είναι??? Μπορεί να τον έχουμε δει ή να ξέρουμε κάτι... Ενημερώστε μας για να βοηθήσουμε την οικογένεια του. Δεν είναι ντροπή να μαθευτεί το όνομα του.

23:59 Σου λέει τί φορούσε όταν εξαφανίστηκε τί άλλο να σου δώσει;. Πόσοι μπορεί να κυκλοφορούν άλλωστε στην Τρίπολη με μπλε τζιν πουκάμισο, μαύρο τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια; Εξάλλου, αν δεν περάσουν 48 ώρες από την εξαφάνιση, δεν μπορούν να δοθούν στοιχεία στη δημοσιότητα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.