Συνεχίζει με Παναγούλια στον πάγκο της η ΑΕΚ Τρίπολης

Συνεχίζει με Παναγούλια στον πάγκο της η ΑΕΚ Τρίπολης

Ιούνιος 11, 2022 - 20:57
1 σχόλια

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ  Τρίπολης γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάκη Παναγούλια ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά

Συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος κκ Ε. Καγιάννη Π.Αλμπάνη Ι Καγιάννη Γ.Νίκου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν.Βαλασόπουλου.

Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκε ο προγραμματισμός της νέας περιόδου και ο προϋπολογισμός του τμήματος. Από τα μέλη ομόφωνα έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.κου Εμ.Καγιάννη για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και απεφασίσθη η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κο Π.Παναγούλια ο οποίος καλέσθει από τα μέλη του τμήματος και απεδέχθει την ανάληψη της ευθύνης της Α΄ Ομάδας.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν μαζί του τα θέματα του τμήματος , ο προγραμματισμός του Δ.Σ. και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης του.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Παναγούλια για την μέχρι τώρα προσφορά του και είναι βέβαιη ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.