Σκαντζός: Η λίμνη Λάδωνα μπορεί και θα γίνει πόλος έλξης τουριστών ανά την υφήλιο

Σκαντζός: Η λίμνη Λάδωνα μπορεί και θα γίνει πόλος έλξης τουριστών ανά την υφήλιο

Ιούνιος 11, 2022 - 21:28
6 σχόλια

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα την Λίμνη Λάδωνα για να επιβλέψω το έργο «Ανάπλαση και ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής στην τεχνητή Λίμνη Λάδωνα και βιώσιμη χρήση του οικοσυστήματος».

Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση και της ακτογραμμής της Τεχνητής Λίμνης Λάδωνα σε τέσσερα σημεία, στις θέσεις «ΜΟΥΡΙΑ» , «ΚΑΝΕΛΑ», «ΚΑΝΕΛΑΚΙΑ» και «ΚΥΡΑΣ ΓΕΦΥΡΙ».

Στα παραπάνω σημεία προβλέπεται η ανάπλαση της ακτογραμμής της λίμνης με συρματοκιβώτια και η διαμόρφωση θέσεων στάσης και θέας με την κατασκευή στηθαίων-καθιστικών, πάγκων και πινακίδων πληροφόρησης.
Επίσης, θα κατασκευαστούν και επιστρωμένοι διάδρομοι πεζών , ποδηλάτων και οχημάτων.

Έχει κατασκευαστεί περίπου το 60% του έργου και αναμένεται να έχει περατωθεί το φυσικό αντικείμενο έως τον Οκτώβριο του 2022 .
Ο λόγος που υπήρξε μια καθυστέρηση ήταν λόγω των παρατεταμένων άσχημων καιρικών φαινομένων τους προηγούμενους μήνες.

Η Λίμνη Λάδωνα μπορεί και θα γίνει πόλος έλξης τουριστών ανά την υφήλιο.

Με εκτίμηση,
Μανώλης Σκαντζός
Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
 


6 Σχόλια

Φωτογραφίες στα έργα και στον κόπο άλλων. Έργο του ΤαΠΤΟΚ το οποίο είχε καθυβρίσει, όπως και τον εμπνευστή του, τον Πέτρο Τατούλη. Θα έπρεπε να κοκκινίζει .. και φυσικά ουδεμία αναφορά σε αυτούς που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το ΤαΠΤΟΚ αλλά έβαλαν και το συγκεκριμένο έργο για χρηματοδότηση από το εν λόγω πρόγραμμα.

Ωχ η λίμνη του Λάδωνα ! Είχα ξεχάσει ότι υπάρχει !! Ρε κοίτα να δεις που την θυμήθηκε και κάποιος ! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν την εκμεταλλεύτηκε η πολιτεία έστω για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας . Δηλαδή άνετα θα μπορούσε να υποστηρίξει τριπλάσια παραγωγή , με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις . Προφανώς το Αμερικανικο αέριο είναι φθηνότερο και καλύτερο

22:30 κόψτε το ποιηματάκι σας, γιατί έχετε κουράσει. Τον κόσμο κόσμο τον ενδιαφέρει μόνο να γίνονται έργα χωρίς κακοτεχνίες και χωρίς καθυστερήσεις. Το συγκεκριμένο έχει καθυστερήσει πολύ.

όταν τα έργα δεν είναι δικά σας λέτε αυτά, περί κακοτεχνιών κλπ, ενώ αν το είχατε σχεδιάσει εσείς θα το βγάζατε φιρμάνι και θα πανηγυρίζατε, αλλά τώρα τι να πείτε.. όσο για τις καθυστερήσεις εσείς φταίτε που διοικείτε

Σκαντζε , το ΤΑΠ ΤΟΚ τελικά δεν ήταν αμαρτωλό επί ΤΑΤΟΥΛΗ έγινε στις ημέρες σου..Το πόρισμα της OLAF θα το δημοσιοποιήσετε??? Κεραστε ένα τσίπουρο τον ηγέτη αφιλόξενοι !

Μανωλάκη, συγχωρα το Μαντά που σε βγάζει συνέχεια ασπροπρόσωπο, γιατί ούτε ενα εργο δε θα ειχες δει στην Αρκαδία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.