Συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το μέλλον της Γ' Εθνικής

Συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το μέλλον της Γ' Εθνικής

Φεβρουάριος 22, 2021 - 10:34
0 σχόλια

Οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας ξεκινούν προπονήσεις και στην  ΕΠΟ αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για τη συνέχιση του πρωταθλήματος με την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου να είναι μια κρίσημη μέρα για το μέλλον της κατηγορίας.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και η ΓΓΑ αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες την επιστροφή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στις προπονήσεις με τις πιθανότητας πλέον επανεκκίνησης του πρωταθλήματος να είναι αρκετές.

Έτσι λοιπόν η ΕΠΟ θα συνεδριάσει μιας και καλείται να πάρει αποφάσεις για το πώς θα συνεχιστεί η Γ’ Εθνική κατηγορίες , με ενδεχόμενες αλλαγές στην δομή αλλά και στην προκήρυξη του εφετινού πρωταθλήματος.

Επίσης σημαντικό είναι και ότι, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο θα ακολουθήσουν οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και το ποιος θα αναλάβει το κόστος των απαραίτητων τεστ Covid-19.

Συνεπώς την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα έχουμε την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να παρθούν οι σχετικέςαποφάσεις αναφορικά πάντα με το ποιο θα είναι το μέλλον της κατηγορίας σε αυτή την χρονιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.