Έχασε την ένσταση ο Γιάννης Τρουπης - Αλλάζει η σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Έχασε την ένσταση ο Γιάννης Τρουπης - Αλλάζει η σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης

Μάιος 10, 2024 - 16:41
8 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Αλλάζει η σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ύστερα από την εκδίκαση της ένστασης που υπέβαλε ο νομικός Θάνος Καρνέζης εναντίον της εκλογής του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά» Γιάννη Τρουπή τον Μάρτιο του 2024, μετά την εκδίκαση της πρώτης ένστασης που είχε κατατεθεί και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους είχε απορριφθεί.

Έτσι, ο κ. Γιάννης Τρουπής εκπίπτει πλέον από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και θα αντικατασταθεί.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας και, συνεπώς, ο δημοτικός σύμβουλος εκπίπτει από το αξίωμά του.


8 Σχόλια

Έχω μάθει ότι τη θέση του θα πάρει άλλος "παλιός" Γιάννης. Το θέμα είναι ότι δεν θα ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, παρά μόνο να...χασμουρηθεί

Μόλις κέρδισε άλλη μία πενταετία ο ΤΖιούμης. Καλή υπομονή παιδάκια

Παρά νικησσς έτσι νομίζεις δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει ο χρόνος όλα εδώ πληρώνονται ……!!!!

20:27 Εκεί εσύ. Το χαβά σου με τον Παρά. Δεν βάζετε μυαλό με τίποτα ρε μαύροι. Ολόκληρη την παραγωγή μπανάνας παγκοσμίως έχετε φάει κι εσείς το βιολί βιολάκι σας

Δεν με χαλαει κοαθολου η παρουσια και η απουσια του ομως θελω να ξερω το λογο της εκπτωσης και γιατι του επετραπη η συμετοχη στισ εκλογες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.