Διχασμένες οι ομάδες της Γ' Εθνικής για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Διχασμένες οι ομάδες της Γ' Εθνικής για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Φεβρουάριος 22, 2021 - 11:06
0 σχόλια

Οι ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής κατηγορίας επιστρέφουν έπειτα από 3,5 μήνες στο γήπεδο για προπονήσεις,  η ΕΠΟ συνδριάζει για το πως και με πιο τρόπο μπορεί να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα την ίδια ώρα που αρκετές ομάδες φαίνεται να είναι δοχασμένες σχετικά με μια πιθανη επανεκκίνηση.

Η αισιοδοξία πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε και πάλι σέντρα σέντρα στην Γ' Εθνική υπάρχει και είναι μεγάλη ωστόσο οι ομάδες της κατηγορίας μοιάζουν διχασμένες αναφορικά με την επανακκίνηση σε τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη για όλους χρονιά από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid -19.

Το οικονομικό φαίνεται να είναι ένα σημαντικό αγκάθι για τα σωματεία που εμφανίζονται διστακτικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας και επιπλέον το πως θα εξελιχθεί η σεζόν βάση των αποφάσεων που θα παρθούν από την ΕΠΟ αναφορικά με την δομή της συνέχειας (πρόγραμμα-αγωνιστικές κτλ).

Η Γ' Εθνική κατηγορία και δη οι ποδοσφαιριστές, οι διοικήσεις και τα σωατεία θα χρειαστούν την βοήθεια της Ομοσπονδίας για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι μετά από τόσο καιρό στα πόδια τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.