Συνάντηση συμμαθητών… 41 χρόνια μετά (photos+video)

Συνάντηση συμμαθητών… 41 χρόνια μετά (photos+video)

Μάρτιος 25, 2015 - 19:56
2 σχόλια

Τα μαθητικά χρόνια δεν ξεχνιούνται με τίποτα και πάντα η συνάντηση με παλιούς συμμαθητές μόνο ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει, με όλες τις αναμνήσεις από τα ανέμελα χρόνια. To βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αρρένων Τρίπολης  συναντήθηκαν για ακόμη μία φορά για να θυμηθούν τα παλιά.

Η κα Ευφροσύνη Μπουζαλά, καθηγήτρια τόνισε ότι χαίρεται να βλέπει τους παλιούς μαθητές της να προοδεύουν στη ζωή τους.

Ένας από τους μαθητές ο Κώστας Σταυρίδης μίλησε για τις σκανταλιές και τα αστεία που έκαναν, ενώ μίλησε και για την πρώτη συνάντηση που είχαν και είπαν να το καθιερώσουν για κάθε χρόνο. Ανάμεσα στους συμμαθητές ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Τάσος Κακλαμάνος και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.

Να αναφέρουμε ότι ένας παλιός τους καθηγητής ο κ. Γιάννης Κούκλης βρισκόταν μαζί τους με την σκέψη του, αφού μένει στην Αμερική αλλά μίλησε μαζί τους τηλεφωνικά.

Αστεία, ιστορίες των σχολικών χρόνων  αλλά και γέλια συνόδευσαν την διάρκεια της βραδιάς με τους πρώην καθηγητές και τους μαθητές  να απολαμβάνουν αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Συμμαθητές» για 41 χρόνια


2 Σχόλια

πάντα να ανταμώνετε και να ξεφαντώνετε! αγαπημένα πρόσωπα ο κος Κώστας Λιάπης και ο θεολόγος Ιωάννης Κούκλης!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.