Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο είχε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο είχε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Φεβρουάριος 07, 2020 - 10:03
1 σχόλια

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, στο περιθώριο του δείπνου που παρέθεσε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ομολόγους του και εκπροσώπους 25 κρατών για θέματα θρησκευτικής ελευθερίας στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας».

Ο κ. Βλάσης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τις 3 Φεβρουαρίου και έχει πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με εξέχουσες προσωπικότητες της Ομογένειας, της Αρχιεπισκοπής και των αμερικανικών πανεπιστημίων.

Ακόμα, ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε συναντήσεις τον επικεφαλής της American Jewish Committee κ. David Harris, με τον οποίο συζήτησαν για τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές σε θέματα Διασποράς και διερεύνησαν τις προοπτικές ελληνοεβραϊκής συνεργασίας σε ομογενειακό επίπεδο, αλλά και με τον Akiva Tor, τον επικεφαλής του Bureau for World Jewish Affairs and World Religions του Ισραήλ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.