Επικαιρότητα

Latest

Μήνυση κατά του γερμανικού κράτους κατέθεσε ο Βαρουφάκης

 Η πρωτοφανής απόφαση των γερμανικών αρχών τον περασμένο Απρίλιο να απαγορεύσουν στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο αλλά και κάθε πολιτική δραστηριότητα ήταν μόνο η αρχή.

Περισσότερα

Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το Σάββατο

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι  θα γίνει διακοπή ρεύματος, λόγω εργασιών συντήρησης στις εξής περιοχές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

Περισσότερα

Ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη στην Τρίπολη το Σάββατο

Στην Τρίπολη θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλειος Κοντοζαμάνης, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία.

Περισσότερα

Γεωργιάδης: Καμία παράταση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απέρριψε το αίτημα παράτασης των συμβάσεων για εκατοντάδες εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Περισσότερα

Ήττα στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων για τον Πελασγό

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Final-8 στο 38 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που διεξάγεται στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, ο Ανδρογέας νίκησε με 60-33 τον Πελασγό.

Περισσότερα

Η εορτή του Αγίου Νείλου του Κυνουριέως στη γενέτειρά του (pics)

Τήν Τρίτη 7 Μαΐου 2024, ἑορτάστηκε μέ λαμπρότητα ἡ μνήμη τοῦ μεγάλου ἀσκητοῦ τῆς Ἐκκλησίας μας, ὁσίου Νείλου τοῦ Μυροβλύτου στή γενέτειρά του, τόν Ἅγιο Πέτρο Κυνουρίας.

Περισσότερα

Έκθεση ζωγραφικής για την 201η σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους (pics,vid)

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την συμπλήρωση των 201 χρόνων από την σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης του Άστρους ξεκίνησε την Τετάρτη (8/5) με την έκθεση της ζωγραφικής του πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού φίλων Παραλί

Περισσότερα

Το πρόγραμμα των αγώνων του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανώλης Μανωλόπουλος»

Οι καλύτεροι αθλητές των ρίψεων της χώρας μας και όχι μόνο, δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ «ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/05/2024 στο ΔΑΚ
Δήμου Τρίπολης.

Περισσότερα

Άδειες για μηχανάκια στους πεζοδρόμους: «Άκυρο» από την Αποκεντρωμένη στην απόφαση του ΔΣ Τρίπολης

Τον Μάρτιο του 2024, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας νεαρής γυναίκας από ένα μηχανάκι delivery στην πλατεία Άρεως, έγινε πολλή συζήτηση σχετικά με την απαγόρευση διέλευσης των δικύκλων από τους πεζοδρόμους και τι

Περισσότερα

Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Μαίου 2024 & ώρα 18:30 στην εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο.

Θα αναπτυχθούν τα θέματα:

Περισσότερα

Εγκαίνια έκθεσης Λαογραφικής Συλλογής των Απανταχού Δαβιωτών

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τσελεπάκου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Δαβιωτών σας προσκαλούν το Σάββατο 11 Μαίου 2024 και ώρα 12:00μ στα εγκαίνια έκθεσης Λαογραφικής Συλλογής στο χώρο του πρώην Δημαρχείου στην Άνω Δαβιά.

Περισσότερα

Καθημερινό φαινόμενο οι παραβιάσεις των φαναριών στην οδό Ναυπλίου προς πλατεία Κολοκοτρώνη (pics)

Οι δύο συχνότερες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι εκείνες του STOP και του ερυθρού σηματοδότη. Δυστυχώς, στην πόλη μας είναι συχνές και οι δύο, με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να προκαλούνται ατυχήματα. 

Περισσότερα

Τρίπολη: Κλειστή η 28ης Οκτωβρίου στη συμβολή της με την οδό Νικηταρά λόγω εργασιών

Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, θα παραμείνει κλειστή η οδός 28ης Οκτωβρίου στη συμβολή της με την οδό Νικηταρά, λόγω εργασιών στην είσοδο της πλατείας Αγίου Βασιλείου και στην οδό Κύπρου, έως το ύψος της οδούς Ερμού.

Περισσότερα

Σίταινα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βίγλα Καλιοντζή (pics)

Τελείωσε, έπειτα από μεγάλο αγώνα και πολλές εθελοντικές εργασίες μελών και φίλων του Συλλόγου, και το δεύτερο στάδιο εργασιών στη “’Βίγλα Καλιοντζή”, με τη δημιουργία δύο πέτρινων τοιχίων όπου τοποθετήθηκαν ξύλινα κιγκλιδώματα, τη δημιουργία πέτρ

Περισσότερα

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου στο χωριό Κάψια (pics)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις, στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Κάψια Αρκαδίας.

Περισσότερα

Σελίδες