«Συνάντηση κορυφής» στην Καλαμάτα

«Συνάντηση κορυφής» στην Καλαμάτα

Μάρτιος 10, 2019 - 11:09
5 σχόλια

Η «καρδιά» των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου χτύπησε στην Καλαμάτα ο Σάββατο 9 Μαρτίου, καθώς ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας σε άμεση συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Eλληνορωσικές σχέσεις – Οικονομία, Εμπόριο, Επενδύσεις, Επιχειρηματικές Συνεργασίες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort.

Διπλωμάτες, επιφανείς επιστήμονες και καταξιωμένοι επιχειρηματίες πραγματοποίησαν εισηγήσεις σε σχετικά θέματα και απάντησαν πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο περιφερειάρχης Πελοοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή. Και οι δύο, εξάλλου, προωθούν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θέτοντας κοινούς στόχους και πράττοντας σύμφωνα με τους θεσμικούς τους ρόλους.


5 Σχόλια

Αξιος ο μισθός σας!Τώρα νομίζετε ότι ο Τρουπής εκτείθεται;;Ρωτήστε τον Τατούλη να σας πει τι θα κάνει στις εκλογές ο Γιάννης.Δεν σώζεται με τίποτα η παρτίδα αυτή τη φορά.Κι έρχεται τσουνάμι...

Η συνάντηση κορυφής έχει να κάνει με τα άτομα της φώτο??? Α καλά κρασιά... Τους Ρώσους τώρα τους θυμηθήκατε? Αφού η αρχηγός Μερκελ δεν τους γουστάρει, τα ανυπαρκτα εξαγωγικα προϊόντα μας για τη Ρωσική υπεραγορά, θα τα στείλουμε μέσω Τουρκίας, Βόρειας Μακεδονίας ή Κορέας???

#23.02# Μιλαει και ο Ερωτων Βουλευτης της Αρκαδιας,Κωστας Βλασης. Κωστα δεν ειναι τιποτα κανε την 370η ερωτηση με θεμα την καταργηση του εμπαργκο της ΕΕ στη Ρωσια.Αλλωστε ο Αρχηγος σου αγνοωντας την σκληρη πραγματικοτητα των κυρωσεων προς την Ρωσια, εθεσε τη δικη του τεχνογνωσια,διαμορφωμενη στην Μολδαβια, για την εμπορικη ελκυστικοτητα των Ρωσικων προιοντων στις δυτικες αγορες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.