Συνάντηση Χρυσοχοΐδη - Χριστογιαννόπουλου για την δημιουργία φυλακών στη Μεγαλόπολη

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη - Χριστογιαννόπουλου για την δημιουργία φυλακών στη Μεγαλόπολη

Δεκέμβριος 28, 2020 - 13:55
4 σχόλια

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έγινε συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Υπουργού Μ. Χρυσοχοίδη, του Υφυπουργού Λ. Οικονόμου και του δημάρχου Μεγαλόπολης  Α. Χριστογιαννόπουλου.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για την πρόθεση του δήμου να φιλοξενήσει στην περιοχή σωφρονιστικό ίδρυμα ανοιχτού τύπου, στα πλαίσια της μεταλιγνιτικής εποχής που ανοίγεται στη Μεγαλόπολη.

Η πρόταση έγινε καταρχήν δεκτή και το Υπουργείο ήδη διερευνά με τα συναρμόδια υπουργεία τις προϋποθέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του έργου.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δέκα χρόνια αλλά ένας υποτιθέμενος καθηγητής μαθηματικών και το παρεάκι του δεν άφησαν

Τέτοιου είδους ειδήσεις έχουν αγχολυτική δράση, δείχνουν την έγνοια της κυβέρνησης για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα στέγασης. Στέγαση, σίτιση, ένδυση των πιο αδύναμων με φροντίδα της πολιτείας. Ευχαριστούμε. Φεύγει από πάνω μας ένας βραχνάς. Οι άνεργοι, ειδικά όσοι κινδυνεύουν να τους κάνουν έξωση, θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Αγροτικές θέλουν ,υψίστης ασφαλείας θα τους φέρουν ,με χωρητικότητα 50 κρατούμενους θέλουν ,όλο τον κορυδαλλό θα μεταφέρουν ,α ρε Μεγαλοπολη για χαβούζα της Αρκαδίας προορίζεσαι

Αφού θέλετε ανοικτού τύπου δομή με χρήμα για την πόλη ζητείστε παιδικές καταακηνώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.