Η στιγμή που δεν θέλετε να ξεχάσετε από το 2020 - Στείλτε μας τη φωτογραφία σας!

Η στιγμή που δεν θέλετε να ξεχάσετε από το 2020 - Στείλτε μας τη φωτογραφία σας!

Δεκέμβριος 31, 2020 - 10:10
0 σχόλια

Το 2020 φεύγει και αφήνει πίσω του δύσκολες στιγμές, στιγμές ανησυχίας και άγχους. Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κακή, συνολικά για την ανθρωπότητα. Μια χρονιά πανδημίας, μια χρονιά κορωνοϊού, οικονομικής αβεβαιότητας. Πολλά άλλαξαν και η αποξένωση, η μοναξιά και ο φόβος πρωταγωνίστησαν.

Σίγουρα όμως το 2020 έφερε σε όλους μας και κάτι καλό. Μια δουλειά, μια έντονη προσωπική στιγμή, ένα ηλιοβασίλεμα, μια βουτιά στην θάλασσα, μια εικόνα από το «Μένοντας σπίτι», έναν γάμο, ένα παιδί, μια βόλτα στη φύση.

Οι μέρες τους εγκλεισμού και τις καραντίνας μάς έκαναν να εκτιμήσουμε κάποια απλά πράγματα, που η καθημερινότητα τα είχε αλλοιώσει και υποβιβάσει.

Αφήνοντας πίσω σας το 2020, ποια είναι εκείνη η καλή στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη; Ποια είναι η φωτογραφία που λατρέψατε;

Μοιραστείτε μαζί μας αυτή την στιγμή. Στείλτε μας τη φωτογραφία σας έως τις 30 Δεκεμβρίου που θέλετε να μείνει για πάντα ζωντανή και εμείς θα την δημοσιεύσουμε σε ένα εορταστικό άρθρο.  

Στείλτε τη δική σας αγαπημένη φωτογραφία από το 2020 με ένα e-mail στο info@arcadiaportal.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.