Συλλήψεις λαθροθηρών στην Ασέα

Συλλήψεις λαθροθηρών στην Ασέα

Ιούλιος 10, 2015 - 12:21
1 σχόλια

Η συνεργασία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και το Δασαρχείο είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη δύο λαθροθηρών χθες, στην περιοχή της Ασέας Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Νίκος Φούτρης μαζί με τον δασοφύλακα Α του Δασαρχείου Τρίπολης Πέτρο Ντούζο, εντόπισαν ομάδα λαθροθηρών 3 ατόμων στην περιοχή της Ασέας. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ ο τρίτος με το κυνηγετικό όπλο στα χέρια τράπηκε σε φυγή, όμως αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, ένα μαχαίρι, θήκη όπλου και φυσίγγια, ενώ οι δύο συλληφθέντες, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Τρίπολης.

Ο πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης σε δήλωσή του στο Arcadia Portal αναφέρει:
"Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η οριστική πάταξη και η εξάλειψη της λαθροθηρίας. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης μαζί με το Δασαρχείο έχουν σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα. Οι λαθροθήρες δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην κυνηγετική οικογένεια και συγχαίρω τον θηροφύλακα και τον δασοφύλακα που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους."

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ,Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.