Μια κερκίδα «πιστοί» Παναρκαδικοί έκαναν Τρίπολη την Πάτρα (pics)

Μια κερκίδα «πιστοί» Παναρκαδικοί έκαναν Τρίπολη την Πάτρα (pics)

Μάιος 02, 2024 - 10:14
11 σχόλια

Ο Παναρκαδικός κάνοντας μια μεγαλειώδη ανατροπή πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Ατρόμητου με 1-2 για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Οι πράσινοι στην Πάτρα δεν ήταν μόνοι τους καθώς είχαν την συμπαράσταση εκατό και πλέον φιλάθλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ένα πούλμαν από την Τρίπολη αλλά και Αρκάδες της Πάτρας ένωσαν τις φωνές τους και έγιναν ο δωδέκατος παίχτης του τριφυλλιού δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Σε αυτό το ταξίδι με προορισμό την Γ’ Εθνική και την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει ο Παναρκαδικός δεν είναι μόνος του έχοντας μαζί του και τους φιλάθλους του.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Για το τζάμπα όλοι μέσα... Στη Τρίπολη τόσοι δεν ήσασταν πάντως όλη την χρονιά... Να είναι καλά οι χορηγοί που πληρώνουν να έρχονται να κάνουν το κομμάτι τους..

"Μια κερκίδα πιστοί Παναρκαδικοί". Τόσο πιστοί μάλιστα που δεν ήταν παραπάνω από 60 άνθρωποι. Και έκαναν κιόλας Τρίπολη την Πάτρα. Γελάει και η Κάτω Αχαγιά

Όντως η ομάδα θα επιστρέψει "εκεί που ανήκει" που λέει και το άρθρο. Στα χωράφια και τις αλάνες του τοπικού

Μια χούφτα άνθρωποι που μπήκαν στο γήπεδο τσάμπα βαφτίστηκαν "πιστοί". Όταν βέβαια είναι να πληρώσουν εισιτήριο, κατά έναν περιέργο τρόπο...αλλαξοπιστούν

Μάλλον το λεωφορειο που έλεγαν ήταν και για την αποστολή της ομάδας χαχα

Όλοι μαζί μαζι χωράτε σε ταξί

22:54 Το σανό σου και στο στάβλο σου εσύ. Ναι μας πονάει ο "παναρκαδικό" με τις τεράστιες επιτυχίες και διακρίσεις παγκοσμίως. Ρε ουστ χρονιάρες μέρες που το πας φιρί φιρί να ακούσεις τίποτα μπινελίκια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.