Συνεργασία με Κουντάνη και Αποσκίτη ζητά ο Μ.Λύτρας

Συνεργασία με Κουντάνη και Αποσκίτη ζητά ο Μ.Λύτρας

Σεπτέμβριος 29, 2010 - 13:23
4 σχόλια

Αποφάσισα σήμερα δύο εβδομάδες πριν τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων για το Δήμο Γορτυνίας, να προβώ σε μια δημόσια δήλωση-πρόσκληση συνεργασίας.

Ξέρω πως ενδεχομένως κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο, καθώς τις περισσότερες των περιπτώσεων αυτές γίνονται σε κλειστά δωμάτια.

Ζητάω σήμερα Δημοσίως από τον τέως Δήμαρχο Βυτίνας, Κωνσταντίνο Κουντάνη, και τον νυν Δήμαρχο Κοντοβάζαινας, κ. Ηλία Αποσκίτη, τη Συνεργασία για τη σύμπραξη Νίκης για το Δήμο Γορτυνίας.

Με γνώμονα την αξιοσύνη και την εμπειρία τους και σε συνδυασμό με τις δικές μου αναμφισβήτητες ικανότητες στον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό και στην Υλοποίηση Μεγάλων Έργων, πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η συμμαχία ανεξάρτητων φωνών μόνο ωφέλιμη μπορεί να είναι για τον τόπο μας. Σε αυτήν τη Σύμπραξη είχα καλέσει στο παρελθόν και όλους τους υποψηφίους που χαν δηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο. Δυστυχώς αν και απέστειλα το πρόγραμμά μας, δεν πήρα απάντηση πλην από ένα τηλέφωνο από τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ.

Με δεδομένη τη βαθιά μου πίστη, ότι μόνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, μπορούν να θέσουν πρωτίστως το συμφέρον του τόπου μας και όχι το κομματικό καλώ και άλλους πατριώτες που ασπάζονται την ίδια γνώμη με μένα, να συνταχθούν και να μεταβιβάσουν όπως και γω την ίδια πρόταση.

Προσωπικά σε μια τέτοια προοπτική, μπορώ να κάνω και ένα βήμα πίσω. Πιστεύω δηλαδή πως μπορούν δύο ισχυρές προσωπικότητες όπως οι κ.κ. Κουντάνης και Αποσκίτης, να βρουν σημεία επαφής και συμφωνίας. Δικός μου σκοπός είναι να τους τα επισημάνω.

Σε περίπτωση μη ευόδωσης αυτής μου της πρότασης, δηλώνω πως θα κατέλθω με το Συνδυασμό μου Ανεξάρτητος και Δυνατός, διεκδικώντας με αξιώσεις την Πιθανότητα Νίκης.

Πατριώτες, πιστεύω πως η πρόταση συνεργασίας που κάνω είναι ουσιαστική, υπερκομματική και δυναμική. Τη μοιράζομαι μαζί σας γιατί θεωρώ σκόπιμο να ζητήσω και τη δική σας βοήθεια για την ευόδωσή της.

Αγαπητέ Κωνσταντίνε, Αγαπητέ Ηλία, Σκεφτείτε το. Υπάρχει τρόπος και υπάρχει και προοπτική να συμφωνήσουμε. Δεν είναι θέμα καρέκλας και τίτλου. Πρωτίστως είναι ΘΕΜΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ. Ας ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για το καλό της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΑΣ. Τουλάχιστον εμείς δεν θα χουμε να δώσουμε καμία απολογία σε κανένα κόμμα για όσα κάνουμε. Ας συνεργαστούμε για τον ΤΟΠΟ μας

Σας ευχαριστώ. Αναμένω την Απάντησή σας. Σε τρεις μέρες θα ανακοινώσω και το μοντέλο συνεργασίας μας όπως εγώ το σκέφτομαι βιώσιμο και αποδοτικό. Να είστε καλά. Ας βάλουμε πρώτα το Συμφέρον της Γορτυνίας μας. Εγώ βολεύομαι και σε μικρότερη καρέκλα. Εσείς μπορείτε να μοιράσετε τη μεγάλη καρέκλα..

Με εκτίμηση

Μιλτιάδης Δ. Λύτρας


4 Σχόλια

SIDASSOMAI KAI EGO ME AUTI TI PROTASI.

Κύριοι δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα η προσωπική σας κόντρα. Ασχοληθείτε με το άρθρο και την επικαιρότητα. Admin

Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΩΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ ΜΕΛΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ; ΚΑΣΤΡΙΤΙΚΟ.