Νέες αιχμές Μπεγλίτη για την υποψηφιότητα Τατούλη

Νέες αιχμές Μπεγλίτη για την υποψηφιότητα Τατούλη

Σεπτέμβριος 29, 2010 - 16:01
8 σχόλια

Νέο επεισόδιο αυτή τη φορά με εκατέρωθεν πυρά διαδραματίστηκε το τελευταίο διήμερο μεταξύ του "ζευγαριού της χρονιάς" υποψήφιου Περιφερειάρχη με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, Πέτρου Τατούλη και του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Μπεγλίτη.

Σε νέες δηλώσεις του τόσο στο Ρ/Σ «Flash» όσο και στη ΝΕΤ ο κ. Μπεγλίτης συνέχισε την κριτική στον υποψήφιο λέγοντας στην εκπομπή του Θ. Λάλα στο Ρ/Σ «Flash» ότι «δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν ο κ. Τατούλης θα αναγνώριζε τον εαυτό του σε μια «πράσινη» Περιφέρεια Πελοποννήσου το βράδυ των εκλογών».
Στη δε ΝΕΤ σημείωσε ότι «εγώ υπερασπίζομαι την πολιτική μου αξιοπρέπεια. Τα μηνύματα που έχω δεν είναι μόνο από την εκλογική μου περιφέρεια την Κορινθία, αλλά από όλη την Πελοπόννησο. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, αντιδρά ... πολιτικά και ηθικά στη υποψηφιότητα Τατούλη».

Ο Π. Τατούλης από την πλευρά του τόνισε στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ότι «Είμαι εξαιρετικά ανεξάρτητος.. » κάνοντας μία έμμεση αναφορά σε όσους επιχειρούν να ασκήσουν κριτική για την στάση του, αναφορικά με τα κόμματα που τον στηρίζουν και ειδικότερα με το ΠΑΣΟΚ..
Σε σχέση, δε, με τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη προς το πρόσωπό του, ο κ. ΠέτροςΤατούλης, υπεραμύνεται του ανεξάρτητου χαρακτήρα της πολιτικής του κίνησης, ενώ αφήνει αιχμές, μιλώντας για "προσωπικές στρατηγικές", του κ. Μπεγλίτη
«...Ο κάθε βουλευτής έχει την ευθύνη να διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του.... Χαίρομαι που ο δημόσιος διάλογος έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, ώστε αυτό να μην τιμωρείται.
Από εκεί και πέρα, σε κάθε δράση υπάρχει αντίδραση. Ολες αυτές οι αντιδράσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δική μου άποψη, ότι η δική μου υποψηφιότητα είναι εξαιρετικά ανεξάρτητη..."
Ο ίδιος συνεχίζει «...Δεν πήγα εγώ σε κάποιον βουλευτή ή σε κάποιο κόμμα. Απευθύνθηκα στην κοινωνία και στους πολίτες και ζήτησα να ανατρέψουμε το παλιό και φθαρμένο, δίνοντας προοπτική ευημερίας στον τόπο μας.
Από εκεί και πέρα, είναι ίδιον της πολιτικής λειτουργίας των κομμάτων, με αφορμή τέτοια ζητήματα, κάποια στελέχη τους να μετρούν και τις δυνάμεις τους στο εσωτερικό των οργανισμών τους. Αυτό είναι κοινή πρακτική..."
Ωστόσο, δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε συμφέροντα που, αντιτάσσονται στην αυτοδιοικητική του πλατφόρμα, υπαγορεύοντας συγκεκριμένες συμπεριφορές προφανώς "φωτογραφίζοντας" και πάλι τον κ. Μπεγλίτη
..."...Υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα πίσω από την πρόθεση ορισμένων να στήνουν και πάλι κομματικές περιχαρακώσεις.

Πηγή: isthmos.gr


8 Σχόλια

ακόμα μπεγλίτης και κωνστναντινόπουλος δεν φαίνεται να έχουν χωνέψει ότι ο τατούλης στηρίχθηκε από το πασοκ. η στήριξη αυτή τους χάλασε αυτά που είχαν στο μυαλό από ότι φαίνεται................

PROSOXH MAKRYA APO DRAKO ENAS NEODHMOKRATHS MESSHNIOS

Ο ούτε Μεσσήνιος, ούτε και Νεοδημοκράτης σχολιαστής, μάλλον θα πρέπει να λάβει πιο σαφείς οδηγίες περί προβοκάτσιας από τον πρώην ΕΚΚΕτζή εντολέα του. Διότι προκαλεί τον γέλωτα. Ως ανώνυμος μάλιστα, δύο φορές περισσότερο.

Είναι αστείο όντως σαν επιχείρημα. θα μπορούσα και εγώ να γράψω: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟ ΕΝΑΣ ΚΚΕ'Σ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΑΛΛΟΥ!!! Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Προσοχή, μακριά από τον Τατούλη! Σας το λέει ένας Αρκάς πρώην ΕΚΚΕτζής Μαοϊκός, που μεταπήδησε στο στρατόπεδο του Νεοφιλελευθερισμού και αφού ύπονόμευσε την κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε, τώρα έχει πάει με το ΠαΣοΚ. Ως ... "εξαιρετικά ανεξάρτητος" όμως!

τΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ "ΝΕΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ"