Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Τρίπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Τρίπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ

Ιούλιος 30, 2013 - 12:29
5 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (29-7-2013) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 17 και 20 ετών αντίστοιχα,

καθώς και ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΒΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ.

Φίλε μπάφιασες; Είσαι ντάγκλα; Την πίνεις τώρα;

αυτές τις χαζομάρες έλεγαν και στην Ολλανδία και αυξήθηκαν οι χρήστες ηρωίνης! Αποποινικοποίηση ναρκωτικών άλλο ένα θέμα που συμφωνούν οι ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Η αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών - παραισθησιογόνων δεν νομίζω πως θα βλάψει και πολύ τη κοινωνία, ίσα ίσα θα τη βοηθήσει, τουλάχιστον οικονομικά. Βασικά όλη η Κρήτη , ο Πύργος η Καλαμάτα καθώς και πολλά νησιά, θα πλουτίσουν αφού θα εξάγουν νόμιμα τη κάνναβη, η οποία χρησιμοποιείται και για τη κατασκευή ρούχων και εξαρτημάτων ( τα λεγόμενα καννάβινα στο στρατό . όσον αφορά την Ολλανδία που τη φέρατε ώς παράδειγμα, να ξέρετε πως εκεί, επιτρέπεται να τη πίνεις μόνο στα coffee shops και μάλιστα ειδική ταυτότητα χρήστη. Δηλαδή είσαι χρήστης με ταυτοτητα. όποιος δεν έχει δηλωθεί ως χρήστης και πιαστεί με χασίς συλλαμβάνεται. Εξαιρούνται οι τουρίστες οι οποίοι είναι περιστασιακοί. Στην Ελλάδα μας τώρα, δε νομίζω κάποιος να πήγαινε να σταμπαριζόταν για να τη πίνει ελεύθερα. Άλλωστε κύριοι και κυρίες που κάνετε τα στραβά μάτια, στη Τρίπολη υπάρχουν τόσα ναρκωτικά, που όπου και να στραφείς θα βρείς. Να αποποινικοποιηθει τώρα να κονομήσουμε και κανα φράγκο. Εσεις που βρίζετε τον άλλον, μήπως τη πίνετε κρυφά;;;