Πόσο μικρόψυχοι είστε ρε παιδιά!

Πόσο μικρόψυχοι είστε ρε παιδιά!

Ιούλιος 30, 2013 - 12:24
1 σχόλια

Σε λίγη ώρα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ανακοινώνει τον προσωρινό ανάδοχο του έργου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμάτων της Πελοποννήσου.  Αυτή η στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο μας. Αλλά και για την χώρα.

Είναι το πρώτο σημαντικό γεγονός εδώ και πολύ καιρό. Η παρουσία εδώ σήμερα τεσσάρων υπουργών αυτό αποδεικνύει. Όλοι θέλουν να  έχουν ένα καρέ σε αυτήν την εικόνα αισιοδοξίας. Ελληνική εταιρεία έρχεται να επενδύσει σε έργο που εκτελείται πρώτη φορά στην χώρα περί τα 60 εκατομμύρια δικά της κεφάλαια, την ώρα που το ΕΣΠΑ θα βάλει τα άλλα μισά. Κι αυτό γιατί ο δικός μας ο περιφερειάρχης δημιούργησε το μοντέλο. Ένα μοντέλο που αμφισβητήθηκε σφοδρά. Και σήμερα, απλά αποδεικνύεται ότι του "βγαίνει". Και σήμερα όσοι επέκριναν  αυτό το έργο σφοδρά, τεχνηέντως αποκρύπτουν την εικόνα του Τατούλη (αυτόν που καθύβριζαν τόσο καιρό για το συγκεκριμένο έργο που το έλεγαν "σκουπίδια") και προβάλλουν τους υπουργούς. Έλεος πια, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία είναι προσωπική εμπάθεια, κύριοι συνάδελφφοι της "έγκριτης" (;) εφημερίδας  από τη Μεσσηνία

Κώστας Παπαδόπουλος
 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι πίνεις και δε μας δίνεις; Ξεπουλάνε τη χώρα ολόκληρη ο Τατούλης με τους φίλους του. 1,5 άνεργοι άνθρωποι. 60%ανεργία στους νέους. Εθνικό χρέος μεγαλύτερο του 2010. Νο 1 σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη πλέον. Διάλυση παιδείας υγείας κοινωνίας τουρισμού. Παράδοση Εθνικής κυριαρχίας. Δημιουργία ΑΟΖ. Κατασχέσεις πρώτης και μοναδικής κατοικίας. Αύξηση φόρων 500%. Αύξηση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ. Βουνά σκουπιδιών στην Τρίπολη και αλλού. Φωτιές σε χωματερές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Μας γράφεις άρθρο να χειροκροτήσουμε τι; Τα σκουπίδια του ανύπαρκτου μέλλοντος; Ξέρεις τίποτα για τη διαχείριση απορριμάτων η απλά θέλεις να γλείψεις το αφεντικό σου; Ξέρεις ποιός και πόσο πλήρωσε και πληρώνει τα εργοστάσια απορριμάτων του Μπόμπολα στην Αθήνα; Τι πίνεις, να μας δώσεις και μας, να χαρούμε μαζί σου.