«Στροφή» Σώρρα: Πληρώστε και αφήστε τα εξώδικα! (vid)

«Στροφή» Σώρρα: Πληρώστε και αφήστε τα εξώδικα! (vid)

Ιανουάριος 03, 2018 - 15:12
5 σχόλια

Ο Αρτέμης Σώρρας, άλλαξε. Έκανε στροφή 180 μοιρών. Ο άνθρωπος που θα πλήρωνε το χρέος της Ελλάδας από τα δικά του ομόλογα αξίας 600 δισ. ζητά τώρα από τους οπαδούς του να μην πληρώνουν με εξώδικα αλλά με λεφτά.

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας παραμένει άφαντος από τον περασμένο Μάρτιο αλλά διατηρεί την επικοινωνία που είχε με τους οπαδούς του από το διαδίκτυο. Ο φυγόποινος ηγέτης της Ελλήνων Συνέλευσις καλεί αυτή τη φορά τους οπαδούς του, να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα.

Το νέο μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα στο διαδίκτυο 

Όλα αυτά τα χρόνια βέβαια ο Αρτέμης Σώρρας παρακινούσε τους οπαδούς του να μην πληρώνουν και να στέλνουν εξώδικα. Ορισμένοι μάλιστα τον πίστευαν και έτρεχαν σε εφορίες και πλήρωναν με ομόλογα Σώρρα.

Πηγή: aftodioikisi.gr/

Ειδήσεις: 
Video: 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ


5 Σχόλια

χαχαχαχα εσπασε τα ρεκόρ κωλοτουμπας!!! αναμενομενο βεβαια! που είναι εκεινο το παλικαρι από τριπολη αν μας πει τα δικα του τωρα ;;;

Σκέψου ότι υπάρχει κόσμος που το πίστεψε το πρακτοράκι. Φυσικά και βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία γι' αυτό και δεν συνελήφθη και θα το ακαλύψουν μέσα μαζικής αποβλάκωσης σε καμμιά 10ετία. Θυμάστε τον Βαβίλη τέτοιο πράγμα...μου θυμίζει ο νταλικέρης τάχα μου.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ στο μεγαλείο της, όπως λέμε δούλεμα ολκής? ή πούλησε τον υποτιθέμενο αγώνα του?

Ώρα μεγάλης ευθύνης για τον Ηλία. Να ακούσουμε τον Πρόεδρο (και πώς, αφου τα φάγαμε τα μπικικίνια;) ή να συνεχίσουμε στην μέχρι τώρα γραμμή μας; Ηλία, σκέψου, αποφάσισε και οδήγησέ μας!

ΑΑΑΑ κ. Σιώρα,πόσοι σε περίμεναν σαν Μεσσία, όπως περιμένουν οι Εβραίοι τον δικό τους Μεσσία.......... πάει και εσύ εντάσσεσαι στους διάττοντες αστέρες που είναι ετερόφωτοι.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.