Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου Βυτίνας

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου Βυτίνας

Ιούνιος 12, 2023 - 17:41
1 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, η περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας της «Νέας Πελοποννήσου» κυρία Ντίνα Νικολάκου έθεσε υπόψη του Σώματος την αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου στη Βυτίνα.

Η κυρία Νικολάκου είπε:

«Θέλουμε και πιστεύουμε ότι η Βυτίνα και η γύρω περιοχή μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στον τουρισμό μας. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν λειτουργεί το Ταχυδρομείο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα. Μάλιστα, πολύ καθυστερημένα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έφθασαν στη Βυτίνα, τους παρέλαβαν από τη Δημητσάνα οι κάτοικοι, μετά τη λήξη τους».

Να επαναλειτουργήσει το Ταχυδρομείο στη Βυτίνα, να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής.

Ο κ. Μαλτέζος είπε ότι το θέμα θα συζητείτο προς το τέλος της συνεδρίασης.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι οι υπηρεσίες, οι φορείς και οι τράπεζες έχουν... εξαφανιστεί από τα χωριά μας, ακόμα και σε εκείνα που δέχονται μεγάλους αριθμούς επισκεπτών όλο τον χρόνο, όπως είναι η Βυτίνα...


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να πάει η κα Ντίνα Νικολάκου με απόσπαση να εργαστεί στο ταχυδρομείο της Βυτίνας. Έτσι θα δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στη συνέχιση της λειτουργίας του ταχυδρομείου. Γιατί από λόγια ξέρει να λέει πολλά... Από έργα όμως...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.