Π. Νίκας: Οι δήμαρχοι ζητούν ό,τι θέλουν - Η Περιφέρεια δεν είναι «ταμείο»

Π. Νίκας: Οι δήμαρχοι ζητούν ό,τι θέλουν - Η Περιφέρεια δεν είναι «ταμείο»

Ιούνιος 12, 2023 - 17:52
6 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τον τουρισμό, της κυρίας Αντωνίας Μπούζα, συγκεκριμένα, αλλά και για το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, αναφέρθηκε στα αιτήματα που διατυπώνουν οι δήμαρχοι, αλλά και οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, στον ίδιο σχετικά με διάφορα ζητήματα.

Ο κ. Νίκας ζήτησε αφού είπε με νόημα ότι η τοξικότητα είναι χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου και «όποιοι πήραν το μάθημά τους, το πήραν, όσοι δεν το πήραν, ας συνεχίσουν έτσι», αποκάλυψε ότι πολλοί δήμαρχοι, μεγάλων δήμων, ζητούν ό,τι θέλουν από την Περιφέρεια, λες και είναι «ταμείο». Επίσης, είπε ότι πολλοί τοπικοί πρόεδροι τού ζητούν έργα, χωρίς να είναι ο ίδιος αρμόδιος και χωρίς να έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια για αυτά.

Αναγνώρισε, βεβαίως, ότι το οδικό δίκτυο της περιφέρειας έχει πολλά προβλήματα, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι να καταστήσει σύγχρονο και ασφαλές το 30% του οδικού δικτύου.


6 Σχόλια

Προεχει να καταστήσεις ασφαλές όλο το οδικό δίκτυο και να αφήσεις τα δωράκια σε συλλόγους, σωματεία, εκκλησίες, ιδρύματα και κάθε είδους αγαθοεργια, που φέρνουν ψήφους.

Γιατί, μήπως είσαι εσύ περιφερειάρχης; Κοινοτάρχης είσαι που από σπόντα βρέθηκες στην περιφέρεια

Ησουν ανυπαρκτος περασες απαρατηρητος και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σπιτι σου να κοιμασαι και οχι στο γραφειο σου

Δεν είπε αυτό! Είπε ότι μέχρι το τέλος αυτής της θητείας αισιοδοξεί ότι θα έχει βελτιωθεί το 30% του οδικού δικτύου. Εντελώς διαφορετικό και λογικό.

κλειστε καμμία λακουβα στούς επαρχιακούς δρόμους ,καθαρίστε τα χόρτα στίς στροφές γιατί δέν υπαρχει ορατότητα καί αφήστε τά υπόλοιπα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.