Στο Μουντιάλ Κ-20 ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος

Στο Μουντιάλ Κ-20 ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος

Ιούνιος 13, 2013 - 09:54
3 σχόλια

Πριν από μερικές μέρες είχαν ανακοινωθεί οι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τις αρχικές επιλογές του προπονητή Κώστα Τσάνα ενόψει του FIFA U-20 World Cup Turkey 2013 και ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος ήταν ένας από αυτούς.

Χθες ο προπονητής ανακοίνωσε την τελική αποστολή και ο Γιαννακόπουλος θα είναι ένας από τους τερματοφύλακες που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κ-20 για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων (21/6-13/7) της Τουρκίας.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν στη FIFA είναι:

Τερματοφύλακες
1.Στέφανος Καπίνο
12.Σωκράτης Διούδης
13.Νίκος Γιαννακόπουλος
Αμυντικοί
2.Νίκος Μαρινάκης
3.Κώστας Σταφυλίδης
4.Μαυρουδής Μπουγαΐδης
5.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
14.Μπάμπης Λυκογιάννης
15.Δημήτρης Κουρμπέλης
16.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
20.Αλέξανδρος Κούρος
21.Δημήτρης Γούτας
Μέσοι
6.Παναγιώτης Μπάλλας
7.Ταξιάρχης Φούντας
8.Σπύρος Φουρλάνος
18.Ανδρέας Μπουχαλάκης
Μεσοεπιθετικοί/Επιθετικοί
9.Δημήτρης Διαμαντάκος
10.Δημήτρης Κολοβός
11.Γιάννης Γιαννιώτας
17.Τάσος Μπακασέτας
19.Αντώνης Ράνος


3 Σχόλια

μπραβο ρε Νικολα κανε μας περηφανους.

<p>Ρε μεγάλε δημοσιογράφε ο Κουρμπέλης δεν είναι αρκάς; Αλλά ξέχασα Αρκαδία θεωρείτε μόνο η Τρίπολή και όχι η Κυνουρία. Κρίμα που θεωρήσαστε και εγκυρο site. Απλά ντροπή. Πέρυσι που ήταν ο Γιαννακ; Ε;;; Ο Κουρμπε επαιζε και έπαιξει και τελικό. Μπράβο στον Γιαννακ για την κλήση αλλά όχι και έτσι. Κλικαδόροι</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Arcadia Portal</strong></p> <p><strong>Αγαπητέ αναγνώστη μην προτρέχεις...διάβασε παρακάτω το άρθρο που έχει δημοσιευτεί απο τις 12 Ιουνίου</strong></p> <p><a href="http://www.arcadiaportal.gr/news/kourmpelis-mpakasetas-pane-sto-mountial"><span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'Segoe UI', arial, sans-serif; font-size: 24px; line-height: 30px;">Κουρμπέλης, Μπακασέτας πάνε στο Μουντιάλ!</span></a></p>